Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
Page 1 from 1004

Leao dæk

Her på Tirendo.dk har vi købt godt ind af dæk fra Leao til alle slags behov. Vi har helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk til faste lave priser, som nok skal holde dig godt kørende i al slags vejr. De forskellige Leao modeller fokuserer på bestemte områder – nogle har for eksempel en god brændstoføkonomi, mens andre er designet til høje hastigheder, kørsel på våde overflader, vinterkørsel, traditionelle sommerdæk og meget mere.

Leao til den prisbevidste forbruger

Hvis du bevidst er på udkig efter nogle nye dæk på bilen, som gerne skal være billige og hurtige at bestille, er kombinationen af Leao dæk og Tirendo.dk den helt rigtige. Leao producerer næsten kun prisvenlige dæk, som af gode grunde ikke kan matche de bedste mærker på kvalitet, men som alligevel er god værdi for pengene, i forhold til ydeevne og levetid.

Vi sørger altid for at din ordre er pakket og sendt afsted inden for ganske få dage, og ønsker du at få leveret dine dæk til en bestemt mekaniker eller en af vores monteringspartnere, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Vores netværk af samarbejdspartnere dækker det meste af landet, og mon ikke om vi også har en monteringspartner i nærheden af dig.

Ved at benytte en af vores monteringspartnere, slipper du selv for at få slide og slæbe med at få monteret dine nye dæk, og så kan du oven i købet nyde en god kop kaffe mens du venter.


Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information