Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
Page 1 from 1004

Trelleborg dæk

Trelleborg dæk er alt du behøver

Har din virksomhed brug for en trofast og fast leverandør af dæk til store køretøjer?

I så fald kan du vælge at investere firmaets penge i en mangeårig dækproducent fra nabolandet Sverige, hvor der især er lagt fokus på individuelle, skræddersyede opgaver til både små og store virksomheder.

I dag producerer Trelleborg dæk til de fleste køretøjer, fra skovkøretøjer og traktorer, til tonstunge mejetærskere, gaffeltrucks og lignende. Selvom de fleste dæk af god grund er i form af sommerdæk, kan du indimellem også finde vinterdæk og helårsdæk fra Trelleborg.

Sortimentet af Trelleborg dæk strækker sig både i øst og vest, og med kunden i fokus er fabrikanten altid et solidt valg for alle virksomheder.

Måske det tætteste vi kommer på et dansk kvalitetsdæk

Her i Danmark har vi mange ting at være stolte over, men dæk og biler generelt hører ikke til denne kategori.

Heldigvis har vi Trelleborg dæk, der til trods for at være svenske, er det tætteste vi kommer på solide danske dæk. Virksomheden Trelleborg har ikke overraskende hjemsted og hovedsæde i Trelleborg, der ligger på den anden side af Sjælland.

Trelleborgs mere end 16,000 ansatte inkluderer uden tvivl også en god portion danskere, og man kan derfor være lidt fræk og erklære, at en investering i Trelleborg dæk er en investering i danske arbejdere, sammenlignet med dæk fra den anden side af Europa eller verden.

Her på Tirendo.dk finder du lige de Trelleborg dæk du søger, i form af vinterdæk, helårsdæk eller sommerdæk, og har du en forkærlighed for vores svenske broderfolk, har vi også dæk fra andre svenske dækfabrikanter.


Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information