Achilles

Achilles ATR Sport 2

Find dine ATR Sport 2 her!


Støjfri, behagelig kørsel med Achilles ATR Sport 2 sommerdæk

Har du prøvet at købe dæk, som kører glimrende, men bare larmer og skramler, så du nærmest skal have høreværn på? Det slipper du helt for med Achilles ATR Sport 2 sommerdæk, som er et skønt, all-round dæk, der scorer fantastisk godt i EU-mærkets test, når det gælder både støjniveau og vejgreb på våd vej. Faktisk ligger decibel-styrken et godt stykke under den normale grænse, så du kan trygt rulle vinduerne ned og bare nyde køreturen uden problemer.

Som sagt ligger Achilles ATR Sport 2 dæk rigtig godt i test i forhold til vejgreb på våd vej, og dette er på grund af de 4 kanaler, der løber langs dækkets slidbane og leder vandet hurtigt væk fra dækkene. Dermed kan du bremse og klare sving, uanset om vejen er knastør eller om der er store vandpytter, som er typisk for det danske forår og efterår.

For at det ikke skal være løgn, er rullemodstanden på ATR Sport 2 dæk også meget lille, hvilket reducerer brændstofforbruget, så din kørsel bliver både billigere og mere miljøvenlig.

Find en monteringsspartner nær dig

Achilles ATR Sport 2 sommerdæk er beregnet til personbiler, og du behøver ikke gå og vente længe på at kunne smide dine gamle, slidte dæk ud. Du har helt gratis levering, og hvis du ønsker det, kan dækkene blive leveret til et monteringssted nær dig. Vi har monteringspartnere i hele landet, som på ingen tid kan sætte dine nye Achilles dæk på for dig, så du hurtigt er køreklar.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.