Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo

Fra772 krpr. Dæk

Find dine Blizzak LM 001 Evo her!


Bridgestone Blizzak LM 001 Evo – et af markedets bedst vinterdæk – køb billigt her

Bedst i test - Bridgestone Blizzak LM 001 Evo

Bridgestone Blizzak LM 001 Evo har gentagne gange modtaget anmelderroser for deres evne til at holde sig på vejen, også når det regner eller sner. Tyske Autobild har kaldt dette vinterdæk fra Bridgestone ”meget anbefalelsesværdigt” og konkluderet, at Bridgestones vinterdæk sætter nye standarder for vinterkørsel, fordi de generelt performer bedre end de fleste andre, både under bremsning, acceleration og drejning.

Hvorfor bruge vinterdæk

Vintervejret byder på en lang række udfordringer, særligt for bilister og deres biler. Glatte, våde veje og kulde betyder, at der skal særlige dæk til, så ulykker undgås og kørslen kan foregå problemfrit. Derfor er vinterdæk som Bridgestone Blizzak LM 001 Evo lavet af specielle materialer, så de holder sig fleksible og bløde, selv i koldt vejr, og dækmønsteret er dybere og specielt designet til at lede vand og sne væk, så vejgrebet optimeres. Dermed reduceres risikoen for udskridning, og bremselængden forkortes markant – faktisk op til to gange sammenlignet med sommerdæk!

Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk

Lad være med at vente, til der allerede ligger sne og is på vejene. En god tommelfingerregel er, at du skal skifte til vinterdæk, når der skiftes til vintertid. Hvorfor? Fordi der allerede på det tidspunkt – sidst i oktober – kan være meget koldt om natten, hvorfor der kan ligge morgenrim eller måske endda is på vejbanen. Hvis du kører med gode vinterdæk som Bridgestone Blizzak LM 001 Evo, har du meget større chancer for at komme sikkert frem. Så selv om der ikke er noget lovkrav om brug af vinterdæk i Danmark, er det en god investering i din og din families sikkerhed.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering
Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
14 dage fortydelsesret
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
Direkte til din dør
Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok