Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 33

Falken dæk

Falken har produceret dæk siden 1983, hvor virksomheden startede i Japan. Falken er sidenhen blevet til en af de mest anerkendte dækproducenter i verden. Falken dæk er udviklet i forhold til den seneste japanske teknologi, og dækkene er altid designet til at give den bedste kørsel. Ligegyldigt hvilken biltype der er tale om, så har Falken et passende dæk. De producerer dæk både til almindelige biler, firehjulstrækkere og sportsbiler, så det er muligt at finde det helt rigtige dæk.

Falken dæk - Sortiment og modeller

Falken har et stort udvalg af både sommer-, vinter- og helårsdæk i en bred række af modeller, så det er nemt at finde et passende dæk. Sommerdækkene kommer i forskellige dækmønstre, der alle har det til fælles, at de sikrer en sikker kørsel og minimal risiko for aquaplanning, som i Falken Ziex ZE 914. Deres udvalg af vinterdæk er designet til at give den største stabilitet og sikkerhed på sne og isglatte veje. Ligegyldigt hvilket af Falken dæk, der er tale om, kan man være sikker på, at kvaliteten er i top, og at dækket er udviklet efter at give en utrolig høj performance og holdbarhed.

Falken dæk er kendt for at være virkelig gode innovative dæk til en rimelig pris, der passer til alle typer biler. Dette gør dæk fra Falken meget anvendte rundt om i verden.

  • Grundlagt i Japan i 1983
  • Har et stort sortiment af dæk til alle typer biler
  • Designet efter de nyeste tendenser, der sikrer høj performance

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information