Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Goodyear EfficientGrip

Når man vælger dæk, er sikkerhed et af de vigtigste parametre at være opmærksom på. Med Goodyear Efficientgrip dæk får man et meget sikkert og ovenikøbet miljøvenligt dæk. Dækket er et sommerdæk, der passer til en lang række af køretøjer. Dækket har en høj grad af sikkerhed, da det specielle dækmønster sørger for at lede vand væk, så man undgår ustabil kørsel og aquaplanning, hvis der skulle ligge meget vand på vejbanen. Det øger stabiliteten og sørger for en sikker og pålidelig kørsel.

Goodyear Efficientgrip er kendt for sin høje grad af sikkerhed, der udover det specielle dækmønster, der arbejder fantastisk i vådt vejr, også udmærker sig ved en meget kort bremselængde. Disse dæk fra Goodyear gør det også til en behagelig og lydsvag oplevelse at køre, da et specielt blok-design i dækket, reducerer støjen betydeligt.

Dækkene er designet så de ikke blot er miljøvenlige, men også brandstofbesparende. På grund af en særlig let struktur i dækket og det særlige dækmønster, bruger en bil med Goodyear Efficientgrip dæk mindre energi på at køre. Dette betyder både lavere omkostninger i brandstof og lavere belastning af miljøet. Desuden er der rigtig mange kilometer i disse dæk, hvilket gør dem til en endnu bedre investering.

Goodyear Efficientgrip er gode all-around sommerdæk, der giver både en høj grad af sikkerhed samtidig med at være miljøvenlige og have rigtig mange kilometer i sig.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

EfficientGrip

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information