Goodyear

Goodyear EfficientGrip

Fra1.039 krpr. Dæk

Find dine EfficientGrip her!


Når man vælger dæk, er sikkerhed et af de vigtigste parametre at være opmærksom på. Med Goodyear Efficientgrip dæk får man et meget sikkert og ovenikøbet miljøvenligt dæk. Dækket er et sommerdæk, der passer til en lang række af køretøjer. Dækket har en høj grad af sikkerhed, da det specielle dækmønster sørger for at lede vand væk, så man undgår ustabil kørsel og aquaplanning, hvis der skulle ligge meget vand på vejbanen. Det øger stabiliteten og sørger for en sikker og pålidelig kørsel.

Goodyear Efficientgrip er kendt for sin høje grad af sikkerhed, der udover det specielle dækmønster, der arbejder fantastisk i vådt vejr, også udmærker sig ved en meget kort bremselængde. Disse dæk fra Goodyear gør det også til en behagelig og lydsvag oplevelse at køre, da et specielt blok-design i dækket, reducerer støjen betydeligt.

Dækkene er designet så de ikke blot er miljøvenlige, men også brandstofbesparende. På grund af en særlig let struktur i dækket og det særlige dækmønster, bruger en bil med Goodyear Efficientgrip dæk mindre energi på at køre. Dette betyder både lavere omkostninger i brandstof og lavere belastning af miljøet. Desuden er der rigtig mange kilometer i disse dæk, hvilket gør dem til en endnu bedre investering.

Goodyear Efficientgrip er gode all-around sommerdæk, der giver både en høj grad af sikkerhed samtidig med at være miljøvenlige og have rigtig mange kilometer i sig.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.