Goodyear

Goodyear EfficientGrip

Fra662 krpr. Dæk

Find dine EfficientGrip her!


Når man vælger dæk, er sikkerhed et af de vigtigste parametre at være opmærksom på. Med Goodyear Efficientgrip dæk får man et meget sikkert og ovenikøbet miljøvenligt dæk. Dækket er et sommerdæk, der passer til en lang række af køretøjer. Dækket har en høj grad af sikkerhed, da det specielle dækmønster sørger for at lede vand væk, så man undgår ustabil kørsel og aquaplanning, hvis der skulle ligge meget vand på vejbanen. Det øger stabiliteten og sørger for en sikker og pålidelig kørsel.

Goodyear Efficientgrip er kendt for sin høje grad af sikkerhed, der udover det specielle dækmønster, der arbejder fantastisk i vådt vejr, også udmærker sig ved en meget kort bremselængde. Disse dæk fra Goodyear gør det også til en behagelig og lydsvag oplevelse at køre, da et specielt blok-design i dækket, reducerer støjen betydeligt.

Dækkene er designet så de ikke blot er miljøvenlige, men også brandstofbesparende. På grund af en særlig let struktur i dækket og det særlige dækmønster, bruger en bil med Goodyear Efficientgrip dæk mindre energi på at køre. Dette betyder både lavere omkostninger i brandstof og lavere belastning af miljøet. Desuden er der rigtig mange kilometer i disse dæk, hvilket gør dem til en endnu bedre investering.

Goodyear Efficientgrip er gode all-around sommerdæk, der giver både en høj grad af sikkerhed samtidig med at være miljøvenlige og have rigtig mange kilometer i sig.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering
Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
14 dage fortydelsesret
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
Direkte til din dør
Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok