Hankook

Hankook Ventus Prime 3 K125

Fra488 krpr. Dæk

Find dine Ventus Prime 3 K125 her!


Hankook Ventus Prime 3 K125 sommerdæk med et superb vejgreb

Selvom det ofte er vinterdæk, som får størstedelen af opmærksomheden fra dækproducenterne, er det godt at bide mærke i, at der også kan ske ulykker i sommerhalvåret. Sørg derfor for, at dine sommerdæk er helt i orden, og skift dem straks, hvis dækmønsteret er for slidt ned.

Er du på udkig efter et sæt dæk, som kan klare sommerheden i både Danmark og resten af Europa? Så spar ikke på pengene, men investér i fire par ordentlige Hankook dæk: Hankook Ventus Prime 3 K125. Så kan du både suse rundt og nyde solen i Danmark, samt køre sydpå til varmen ved Middelhavet. Hankook Ventus Prime 3 K125 klarer det hele.

Hankook Ventus Prime 3 K125 ligger nr. 1 i tests hos bilmagasiner som tyske AutoBild, når det gælder vejgreb på tørre veje, og vi kunne ikke være mere enige med det anerkendte bilblad. I testen blev der også taget højde for brændstofforbrug og andre vigtige faktorer, så den er fair og til at regne med.

Gør brug af vores søgefunktion

Dækmarkedet er i mange tilfælde lige så svært at finde rundt i som en dyb jungle. Vi har dog forsøgt at gøre det en smule lettere for dig ved at inkorporere en smart søgefunktion her på Tirendo.dk, så du kan nøjes med at blive præsenteret for de sommer- og helårsdæk, som passer i tommestørrelsen til lige din bil

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.