Michelin

Michelin Pilot Sport 3

Fra1.474 krpr. Dæk

Find dine Pilot Sport 3 her!


Michelin er måske en af de mest kendte dækproducenter i verden og er særligt kendt for deres høje kvalitet og fokus på miljøet. Dette er også tydeligt i deres Michelin Pilot Sport 3, der er et sommerdæk, der er særligt velegnet til sportsbiler. Med dette dæk får man et sikkert dæk, der sørger for, at man står godt fast på vejene selv i vådt vejr.

Michelin har mange års erfaring i at udvikle sikre dæk, og teknologien bag Michelin Pilot Sport 3, bygger på deres mange års viden og ekspertise i netop dette. Dækmønsteret er udviklet så det er særligt sikkert i vådt vejr og reducerer risikoen for aquaplanning, som kan være en potentiel farlig tilstand på vejene. Det unikke dækmønster sørger for, at man står sikkert fast og nemt kan styre bilen, ligegyldigt hvordan vejret arter sig. Dækket sørger også for, at bilen står godt og sikkert fast i skarpe kurver og har samtidig en kort bremselængde i forhold til tidligere dæk-modeller. Alt i alt gør disse ting, at Michelin Pilot Sport 3 er et meget sikkert sommerdæk, der gør kørslen til en fornøjelse.

Kendetegn

Michelin Pilot Sport 3 er ikke blot et dæk, der sørger for høj sikkerhed og komfort på vejene, men der er i høj grad også tænkt over miljøet og energiforbruget med disse dæk. Der er utrolig mange kilometer i dækkene, hvilket både gør dem billigere for bilisten, og samtidig er en mindre belastning for miljøet. Selv for dæk til sportsbiler, gør Michelin en dyd ud af at udvikle dæk, der er gode for miljøet, hvilket også er tilfældet med Michelin Pilot Sport 3.

Med dette luksus sports-dæk fra Michelin, får man et sommerdæk, der både har en stor grad af sikkerhed, da det unikke dækmønster gør, at man får et godt greb i vejen selvom vejene er våde. Kombinationen af gummi, der er brugt til dækket, gør det til et meget miljøvenligt dæk, der har rigtigt mange kilometer i sig.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.