Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Michelin Pilot Sport 3

Michelin er måske en af de mest kendte dækproducenter i verden og er særligt kendt for deres høje kvalitet og fokus på miljøet. Dette er også tydeligt i deres Michelin Pilot Sport 3, der er et sommerdæk, der er særligt velegnet til sportsbiler. Med dette dæk får man et sikkert dæk, der sørger for, at man står godt fast på vejene selv i vådt vejr.

Michelin har mange års erfaring i at udvikle sikre dæk, og teknologien bag Michelin Pilot Sport 3, bygger på deres mange års viden og ekspertise i netop dette. Dækmønsteret er udviklet så det er særligt sikkert i vådt vejr og reducerer risikoen for aquaplanning, som kan være en potentiel farlig tilstand på vejene. Det unikke dækmønster sørger for, at man står sikkert fast og nemt kan styre bilen, ligegyldigt hvordan vejret arter sig. Dækket sørger også for, at bilen står godt og sikkert fast i skarpe kurver og har samtidig en kort bremselængde i forhold til tidligere dæk-modeller. Alt i alt gør disse ting, at Michelin Pilot Sport 3 er et meget sikkert sommerdæk, der gør kørslen til en fornøjelse.

Kendetegn

Michelin Pilot Sport 3 er ikke blot et dæk, der sørger for høj sikkerhed og komfort på vejene, men der er i høj grad også tænkt over miljøet og energiforbruget med disse dæk. Der er utrolig mange kilometer i dækkene, hvilket både gør dem billigere for bilisten, og samtidig er en mindre belastning for miljøet. Selv for dæk til sportsbiler, gør Michelin en dyd ud af at udvikle dæk, der er gode for miljøet, hvilket også er tilfældet med Michelin Pilot Sport 3.

Med dette luksus sports-dæk fra Michelin, får man et sommerdæk, der både har en stor grad af sikkerhed, da det unikke dækmønster gør, at man får et godt greb i vejen selvom vejene er våde. Kombinationen af gummi, der er brugt til dækket, gør det til et meget miljøvenligt dæk, der har rigtigt mange kilometer i sig.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Pilot Sport 3

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information