Vredestein

Vredestein Quatrac 5

Fra506 krpr. Dæk

Find dine Quatrac 5 her!


Èt dæk til alle sæsoner: Vredestein Quatrac 5

Hver gang du skal ud og købe nye dæk, står du med det samme dilemma gang på gang: Skal du købe et sæt vinterdæk og et sæt sommerdæk, eller er det bedre at investere lidt flere penge i et helårsdæk?

Vredestein Quatrac 5 tilbyder en ret så elegant løsning på problemet. Dækkets sider er nemlig lavet forskelligt, så den ene side egner sig bedst til at være yderst om vinteren, imens den anden side skal være yderst om sommeren. På denne måde får du et optimalt vinterdæk og sommerdæk i ét, uden at skulle betale for montering hvert forår og efterår, og du kan ligeledes nøjes med at købe et sæt alufælge frem for to.

EU-mærket og internationale tests

At et dæk er unikt, er dog ingen garanti, for at det giver en god kørsel. For at få et bevis på dette, skal du kaste et blik på dækkets EU-mærkning, hvor vådgreb og brændstofforbrug vises på en skala fra A til G. Vredestein Quatrac 5 har selvfølgelig opnået gode karakterer i EU-mærkets test, samt i andre tests, som magasinet AutoBilds ”allrad”-test fra 2016.

Generelt ligger Vredestein dæk højt i forhold til mange andre dækfabrikanter, og Vredestein Quatrac 5 helårsdæk bliver endnu bedre af, at deres priser er fornuftige, så man får meget kvalitet for pengene.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.