Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Yokohama W.drive

Find dine W.drive her!

Bliv fristet af den innovative Yokohama W.drive dækserie

Er kun det bedste godt nok til din bil? Så kør udelukkende med de anerkendte Yokohama dæk, som stammer fra den japanske producent af samme navn.

Yokohama Rubber Company, som firmaet officielt hedder, har været i dækbranchen i knap 100 år –en levealder de færreste dækproducenter kan bryste sig af. Med adskillige dækserier og internationale priser bag sig, mangler der ikke beviser på firmaets dygtighed, og Yokohama dæk er kendt viden om for den høje kvalitet og gode holdbarhed.

Sidste skud på stammen hos Yokohama er deres lækre serie af vinterdæk Yokohama W.drive, der ligesom Yokohamas sommerdæk og helårsdæk, er fyldt med innovative detaljer, som gør køreoplevelsen til noget helt specielt.

For eksempel er der i den bedste Yokohama W.drive model, kaldet V950, brugt orange olie i stedet for petroleum i gummiet, så gummiet er ekstra fleksibelt i de kolde temperaturer, og både V902B og V902A kan fint køre op til 240 kilometer i timen.

Fantastiske leverandøraftaler

Det er ingen hemmelighed, at Yokohama ikke ligger i den billige ende af prisskalaen, da høj kvalitet og køreglæde selvfølgelig koster. Bliv dog ikke overrasket, hvis priserne på Yokohama W.drive vinterdæk på Tirendo.dk er lavere, end du er vant til. De lave priser er blevet gjort mulige igennem længerevarende aftaler imellem os og Yokohama Rubber Company.

 • Stabil og behagelig
 • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
 • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok