Biltilbehør

Alt til din bil

  • Levering af biltilbehør
    Ved ordrer over 375 kr. er fragten gratis. For mindre ordrer koster fragten 29 kr. pr. ordre. Returfragt er gratis.
  • 30 dages returret
    Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den retur til os inden for 30 dage, helt gratis.
  • Sikker betaling
    SSL-certifikatet er garanti for sikker betaling, uanset hvilken betalingsmetode, du vælger.

Mere køreglæde med det rette biltilbehør

Tilbehør til din bil gør det meget lettere at køre, og samtidig bidrager det væsentligt til sikkerheden. Uanset om det er sikkerhedsveste, snekæder eller xenon-pærer - har vi et bredt udvalg af biltilbehør, så du kan finde den rette del til enhver situation. Vi tilbyder dele fra velkendte producenter - i en kvalitet, der svarer til originale dele.

Den optimale forberedelse til længere ture

I sektionen Bil & tilbehør, finder du alt, du skal bruge til at forberede dine lange køreture. For eksempel kan du købe kølebokse til at transportere madvarer i om sommeren, der har et meget lavt strømforbrug. Solbriller eller tasker er også nyttige på turen.

Men vi tilbyder ikke kun nyttigt tilbehør til kørsel i bilen. Vi har også det, du skal bruge, når det er tid til en velfortjent pause. Du kan beskytte bilen mod vind, vejr og snavs med vores hel- eller halvdækkende overtræk, der nemt trækkes over bilen.

Biltilbehør til kabinen

Du kan også udstyre kabinen med nyttigt biltilbehør. Var det for eksempel noget med nye sædebetræk? Slitagen på sæderne betyder, at betrækkene skal skiftes efter et stykke tid. Om vinteren kan sædepuder med varme give ekstra komfort, i stedet for at du skal sidde på et koldt sæde hver morgen.

God vedligeholdelse forlænger levetiden

Din bil er hele tiden udsat for de skiftende vejrlig. Rust er den største trussel mod din bils helbred. Det dannes hurtigt og kan gøre stor skade på din bil. Tirendo tilbyder også et omfattende udvalg af biltilbehør til disse problemer, så du kan tage dig godt af din bil. Vores vedligeholdelsesprodukter med højt voksindhold beskytter lakken uden at efterlade striber eller mærker. Afisningsspray til billåsen, undervognsbehandling og vedligeholdelse til elektronik er perfekte rejsekammerater på lange ture, og kan nemt opbevares i bilen.

Tekstil-, vinyl- og glasrens hjælper med at vedligeholde interiøret, samt beskytte det mod nye pletter og give en behagelig duft. Rengøring og vedligeholdelse er lettere med det rette tilbehør, eksempelvis kvalitetsbørster, -vaskesvampe og - poleringsmaskiner.

Intet virker uden olie

For at mindske slitage og friktion, anbefales det, at du bruger forskellige olier og additiver. De beskytter mod aflejringer og korrosion, og på den måde forlænges levetiden for både bilen og de individuelle komponenter. Udvalget af biltilbehør inkluderer gearkasseolier, der giver et bedre gearskifte, motorolie, der smører, samt additiver, der forbedrer gennemstrømningen.

Biltilbehør til fejlfri dæk og fælge

Tirendo tilbyder også et stort udvalg af tilbehør til dæk og fælge. Dækkene er det eneste kontaktpunkt mellem bilen og vejen, og derfor bør de altid være i bedste stand. Så bidrager de til sikkerheden for både fører og passagerer.

Derudover er hjulkapsler en god hjælp til at beskytte fælgene mod stenslag og skrammer. Derfor tilbyder vi et udvalg af veldesignede hjulkapsler fra velkendte producenter.

Vores udvalg af biltilbehør inkluderer også udstyr til optimal opbevaring af sommer- og vinterdæk, så du undgår at de bliver deformerede - selv ved tab af dæktryk. Derudover bør enhver bil have et nødsæt, så du kan skifte hjul eller lave små reparationer i en nødsituation.

Kom igennem alle årstider uden bekymringer med det rigtige biltilbehør!

Gør dine ferieture så behagelige som muligt:

Trin 1: Installér solskærme i de bagerste sideruder for at beskytte dine børn eller kæledyr mod sollys. På vores shop finder du klassiske solskærme med stilfuldt panda-mønster, der pynter i enhver bil.

Trin 2: Hold dig kølig! Det giver god mening at installere en kølebox, til de lange køreture. Du kan fylde den op med de drikkevarer, du ønsker, og måske også et par snacks, der kan holde både dig og ungerne friske.

Trin 3: Pak tagboksen! Undgå at fylde din bil helt op. Det giver mindre luft i kabinen og den bliver hurtigere varm. Brug en tagboks i stedet. Undgå at fylde den helt op. Det er bedst at fylde den jævnt og med noget, der ikke er for tungt. Husk at tage højde for tagboksens fartgrænse, når du kører med den.

Gør din bil klar til vinteren nu!

Vinteren kan gøre bilkørsel noget mere besværlig. Ruder og døre fryser hurtigt, mens sne og is på dine ruder forringer dit udsyn væsentligt. Ved at bruge tilbehør som afrimere, isskrabere og antifrost-spray kan du gå den kolde årstid i møde med ro i sindet.

Vær med til at bidrage til sikkerheden


Ifølge Vejdirektoratet var der 11.333 trafikulykker i Danmark i 2016. I næsten 2.900 tilfælde var der skade på personer. Derfor er det også vigtigt at medbringe en førstehjælpskasse i bilen. Så kan du hurtigt skride til handling i forbindelse med en ulykke. Vi tilbyder også biltilbehør som startkabler og nødværktøj, til når din bil bryder sammen. Beskyt dine passagerer og dig selv, for ulykker kan opstå hurtigt og sommetider uden at du kan gøre noget.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok