Alufælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Det skal man vide om alufælge

En ting som alle køretøjer har til fælles, er at de har brug for fælge og dæk, uden disse to ting kommer du som bilist ikke særlig langt. Det kan godt virke lidt forvirrende at vælge de rigtige fælge som passer til din bil, og især når det kommer til alufælge hvor udvalget er så enormt stort, kan det virke uoverskueligt at vælge nye alufælge til din bil. Men her er nogle ting som du skal overveje, som kan være med til at gøre beslutningen nemmere for dig.

Der er flere som syntes, at de fælge som sidder på bilen når den kører af fabriksbåndet er relativt kedelige, heldigvis er der mange muligheder på markedet for, at give din bil sit eget udseende. På Tirendo.dk finder du en masse forskellige alufælge fra mange forskellige producenter. En grund til at mange vælger, at købe alufælge til deres bil er, at de syntes de er meget pænere end stålfælge, en anden grund er, at dækkene er lettere end stålfælge, hvilket også betyder at bilen forbruger mindre brændstof.

Find den rigtige alufælge forhandler

Når du skal købe nye alufælge til din bil, så er det vigtigt at du køber fælge som er TÜV godkendt, dette er fordi der desværre som med mange andre ting i verden, også er falske alufælge på markedet. Hvis du køber fælge som ikke er støbt rigtigt, så kan du risikere at disse knækker under kørslen, og dette kan have fatale konsekvenser for bilisten. TÜV godkendte alufælge er testet til at modstå slag fra kantsten, dækkene bliver også testet, så de kan klare belastninger der svarer til cirka 300.000 kilometers kørsel på landeveje og motorveje. Fælgen skal kunne modstå slag uden at dækket punktere, dækket som sidder på fælgen skal kunne opretholde det rigtigt dæktryk i mindst et minut efter en påkørsel.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.