13.0 fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 13 tommer fælge

Hvis du står i den situation, at du skal til at købe nye 13 tommer fælge til din bil, så ved du med sikkerhed, at det kan være en svær beslutning. Det er lige meget om du mangler vinter-, sommer- eller helårsdæk, så er der oceaner af muligheder. Nye fælge kan være med til, at højne bilens udseende.

Det er vigtigt at du sørger for, at finde de fælge som passer til din bil, hvis der i instruktionsbogen står, at du skal bruge 13 tommer fælge, så nytter det ikke noget, at du vælger fælge som kun er 13 tommer til bilen. Du kan på Tirendo.dk finde de helt rigtige fælge til din bil. Det er også meget vigtigt, at du får dæk og fælg afbalanceret ellers vil du oplevet en meget ujævn kørsel.

Du skal også bestemme dig for, om det skal være 13 tommers stål- eller aluminiumsfælge som du sætter på bilen, ofte er stålfælge meget populære om vinteren og alufælge mere populære om sommeren.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok