15 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal man vide om 15 tommer fælge

15 tommer fælge er meget ofte at finde på kompakte biler samt biler i mellemklassen, der kører flere millioner biler rundt på de danske landeveje med 15 tommer fælge. Derfor er det også meget nemt, at finde både alu- og stålfælge i denne størrelse. Størrelsen af ​​en fælg bliver altid angivet i tommer, hvis dette virker som en forvirrende enhed, så svarer 15 tommer cirka til 38 centimeter.

På Tirendo.dk har du et bredt udvalg, af 15 tommer fælge fra nogle af de mest kendte mærker som for eksempel, AEZ, DEZENT eller DOTZ, disse fås til meget attraktive priser. Du har valget mellem alufælge og stålfælge, ofte bruger folk alufælge om sommeren da de bedre kan klare de varme grader som opstår om sommeren, og stålfælge om vinteren da de er bedre til koldere temperaturer, og fordi de bedre kan modstå påvirkningen af vejsalt og andre ting som findes på vejbanerne om vinteren. Før i tiden hed det sig, at stålfælge gav et bedre vejgreb på grund af deres vægt, men i dag er vægtforskellen mellem de to fælgtyper minimal.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok