20 tommer fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om 20 tommer fælge

Hvis du skal købe nye 20 tommer fælge til din bil, så ved du helt sikkert at de er noget specielt, det er nemlig ikke alle biler hvor du kan bruge 20 tommer fælge, bilen skal have en vis størrelse for at disse fælge passer til bilen.

20 tommer fælge betyder, at fælgen har en diameter på 51 cm så det er ingen hemmelighed, at de hører til i den større ende, derfor bliver de ofte brugt på større og mere eksklusive biler som Audi A8 eller Mercedes CL. Der er også flere sportsvogne hvor du kan bruge 20 tommer fælge.

På Tirendo.dk har du et stort udvalg af 20 tommer fælge, fra mange af de mest anerkendte fælgproducenter som for eksempel AEZ, Dezent eller Wheelworld. Ofte har du når der er tale om så store fælge, ikke mange valgmuligheder når det kommer til materialet som bliver brugt, for det meste er det kun muligt at købe alufælge i denne størrelse.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok