PEUGEOT 308 SW fælge

Her finder du Alufælge til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 6 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Det skal du vide om Peugeot 308 SW fælge

Selvom Peugeot selv insisterer på at SW ikke står for noget særligt, så er der mange som mener, at det er ligesom Audi har deres S model, eller Skoda har deres RS model, så har Peugeot deres Sport Wagon. Med andre ord er Peugeot 308 SW den sportsligere version af Peugeot 308 serien, det er også stationcar versionen af den mindre Peugeot 308. Den kom på markedet i 2008 og kunne som forgængeren fås med glastag.

Tirendo.dk kan du finde en masse forskellige Peugeot 308 SW fælge i størrelserne fra 15 til 19 tommer, fordi disse størrelser er meget gængse på biler, så finder du også et meget bredt udvalg af Peugeot 308 SW fælge fra producenter som AEZ, DEZENT, DOTZ eller ENZO.

Du kan både finde Peugeot 308 SW fælge i aluminium eller i stål, derfor er der også mange som vælger, at have to sæt fælge, et sæt alufælge til brug om sommeren, og et par stålfælge til brug om vinteren.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok