Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Vis alle dæk i den valgte kategori
Side 1 af 17
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Barum helårsdæk

Det skal du vide om Barum helårsdæk

Der findes så mange forskellige køretøjer på markedet, og så mange forskellige former for dæk som du kan vælge imellem. Der findes så mange forskellige dækproducenter som alle sammen fremstiller mange forskellige typer af dæk. Derfor kan det meget hurtigt gå hen og blive forvirrende, når du skal til at vælge nye dæk til din bil. Men hvis du er på udkig efter dæk fra en virksomhed som er verdenskendt for deres dæk af meget god kvalitet, så skal du absolut overveje at købe Barum helårsdæk.

Hvorfor vælge helårsdæk?

Det klima som der er i verden i dag, og især i Danmark betyder, at der er mange forskellige former for dæk som du kan vælge imellem, ofte tror bilister bare at de har valget mellem sommer og vinterdæk, men faktisk kan helårsdæk være den rigtige løsning for mange bilister. Barum fremstiller dæk til alle biltyper, alt fra personbiler til varevogne, og er kendt for at fremstillet både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Hvis du bor i et område hvor vinteren ikke er så hård, og du måske ikke bruger din bil så ofte, så kan du sagtens overveje at købe Barum helårsdæk til din bil, det gode ved disse dæk er, at det er lige meget om det er et tørt klima, eller et mere regnfuldt klima, så opretholder disse dæk et godt vejgreb på de forskellige vejbaner.

Barum er kendt for kvalitet og tradition

Barum blev grundlagt helt tilbage i 1924 i Tjekkiet, og indgik i 1992 en fusion med en anden verdenskendt dækproducent Continental. Dette betyder blandt andet at de to dækproducenter deler deres know-how med hinanden, så deres dæk bliver fremstillet af den absolut bedste kvalitet. Med den mangeårige erfaring fra Barum samt deres kontinuerlige investeringer i ny teknologi, har de været i stand til at fremstille et helårsdæk som har en meget god stabilitet og fantastisk gribeevne. Den specielle slidbane i dækkene betyder også, at bilen får mere motorkraft hvilket i sidste ende betyder, at bilen får nemmere ved at komme op ad bakker, så selv hvis du kører på helårsdæk, så kan du sagtens klare dig om vinteren.

Find gode Barum helårsdæk priser

Hvis du har bestemt dig for at dine næste helårsdæk skal være fra Barum, så finder du på Tirendo.dk en masse meget gode tilbud på Barum helårsdæk. Du finder også en masse andre gode tilbud på andre dæk.


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok