Presse - Tirendo.dk | tirendo.dk

About Tirendo

Tirendo GmbH er en europæisk online shop for bildæk og biltilbehør. For at kunne tilbyde bedst mulige service hele tiden,har Tirendo et dynamisk team af erfarne eksperter i branchen, Internet fagfolk og dæk specialister. Målet er at give professionalisme, passion og innovation til kunden sammen med en ny og let købsoplevelse samt en fremragende pris-ydelses-forhold. Vi fokuserer på kvalitet, hastighed og en kyndig kunde service.

History

Den 21 marts 2012 markerede en milepæl i historien om Tirendo: På denne dag virksomhedens grundlæggere Felix Vögtle (Marketing, Customer Relationship Management og HR) og Erik Heinelt (Produktion, Business Intelligence og IT) gik live.

Dette var begyndelsen - stadig stort set ubemærket af offentligheden - af detaljerede test og validering serien. Fra juni 2012 den brede og hurtige internationalisering blev lanceret, hvorigennem virksomheden er blevet en konkurrencedygtig og stærk Europæisk afspiller. Siden den 17. september 2013 er dæk specialist Tirendo er en del af Delticom AG. Samarbejde og deling af ressourcer muliggør at højeste synergieffekter udføres, og begge selskaber er i stand til at drage fordel af den ekspertise, fra hinanden. Inden overtagelsen modtog bestyrelsen et nyt medlem og støtte af Markus Bihler (Finance, Investor Relations, internationalisering og organisationsudvikling) i september 2013. I tiden arbejdede han som private equity investor i EQT Partners i München og Warszawa og på Blackstone Group i London. I sommeren 2013 var han involveret betydeligt i fletningen af Deltikom AG og Tirendo. Felix Vögtle arbejdede efter sine studier som administrerende Direktør i Gimigames, en platform for puslespil, samt på Rocket miljø. Erik Heinelt var også aktiv for Rocket Internet GmbH før Tirendo og har været ansat som en anden administrerende direktør i Dafiti, en mode platform for det sydamerikanske marked.

Brand ambassador

Tirendo gik fra 2012 - 2015 i partnerskab med den fire-gange Formel 1 verdensmester Sebastian Vettel som brand ambassadør. Racerkøren var hovedpersonen i de spektakulære og underholdende reklamer af dæk fagfolk. Disse er udsendt på flere tv-kanaler i Tyskland, Østrig samt Holland og Polen.

Awards

For Tirendo er objektiv rådgivning, kundeorientering og gennemsigtighed på forkant. TÜV Saarland tildelt dæk specialist med hensyn til prisen-ydelses-forhold den øverste rating "udmærket" i dette segment af online dæk salgsplatforme. Desuden giver Tirendo som foretrukken partner i ADAC altid på første hånd de seneste testrapporter og resultater for deres kunder.

En sikker håndtering af køber information og data er garanteret af det tyske kontor for forbrugerspørgsmål etablerede kvalitets label Trusted Shops, der bekræfter med sin certificering af state-of-the-art kundens beskyttelse og kvalitetsniveau tirendo.dk. Derudover SSL-certifikatet lover datasikkerhed. Det er grunden til, at forbrugerne er i stand til søgning, navigere og shoppe helt sikker på hjemmesiden.

Questions?

Hvis du stadig har spørgsmål eller er interesseret i yderligere pressemateriale, kontakt os på press@tirendo.com.


Vi ser frem til at høre fra dem.