Køb Uniroyal dæk nu og spar på din næste tankning

Køb 2 eller 4 Uniroyal vinter-eller helårsdæk nu i kampagneperioden, og modtag et Circle K Brændstofkupon til tankning til en værdi af 120 DKK eller 373 DKK!

Antallet af dæk bestemmer værdien af dit Circle K Brændstofkupon.

2 Uniroyal dæk = 120 DKK

4 Uniroyal dæk = 373 DKK

Hvad skal jeg gøre?

Det er nemt: Tilføj to eller flere Uniroyal-dæk til din indkøbskurv, og bekræft, at du vil deltage i kampagnen. Nu skal du blot placere ordren og spare på din næste tankning.

Kun så længe lager haves.

Sidste frist er 30.11.2023

Vilkår og betingelser for deltagelse

Uniroyal Vinterekspert tilbyder en bekymringsfri tur i forbindelse med vinterens udfordringer.

En enestående løsning til kraftig regn.

Om vinteren kan du ikke altid stole på vejrudsigterne, men du kan stole på dine dæk. Det nye slidbanedesign og hajhud-teknologi giver fremragende håndteringsegenskaber på våde veje og reducerer risikoen for akvaplaning. Oplev en ubekymret kørsel, selv under hurtigt skiftende vejrforhold!

Høj ydeevne ved lave temperaturer.

Når de kolde dage kommer, kan du bevare din køreglæde. Med den unikke 3D-rillestruktur i den ydre skulder tilbyder dette dæk fantastisk trækkraft og styring i sne. Så du vil altid nå din destination sikkert og afslappet - om det så sner eller regner.

Brændstofbesparelse og en god rækkevidde.

Nu Kan du nyde vintersæsonen endnu bedre. Den forbedrede rullemodstand sikrer ekstra højt kilometertal, og den innovative silica-blanding reducerer energitab og sikrer samtidig god bremseevne. Dine nye dæk vil putte et smil på dit ansigt, selv på mørke og kolde vinterdage.