Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 996

Dunlop dæk

Al bilsikkerhed starter helt fra gunden - med dækkene. Er de ikke i orden, hjælper al anden sikkerhedsudrustning ikke meget. Dunlop dæk er et sikkert valg for de fleste bilister og motorcyklister. De giver godt vejgreb, og Dunlop dæk findes både som sommerdæk og vinterdæk. Historien om Dunlop dæk går helt tilbage til 1888, hvor ireren John Boyd Dunlop opfandt et dæk til sin søns cykel. Det bestod af kanvas dyppet i flydende gummi. Han tog patent på opfindelsen, og allerede året efter blev Dunlop dæk brugt til cykelracerløb. Dækkene blev udviklet, så de også kunne bruges til motorkøretøjer som biler og motorcykler, og i 1924 fik Dunlop dæk sin første sejr i 24-timers racerløbet Le Mans.

Dunlop lever op til de højeste sikkerhedskrav, og alle nye dækdesign bliver testet intensivt. Dunlop dæk har assymetrisk slidbanedesign, som giver større modstandsdygtighed over for aquaplaning samt et særligt 3D mønster for at forebygge dækslip. Dunlop vinterdæk har en gummiblandig med et højt indhold af silica, som giver bedre vejgreb på glatte veje. Som eksempel af de mest købte dæk er Dunlop SP Winter Sport 4D, som har særligt udviklet slidbanemønster til at have bedre vejgreb og forkorte bremselængde. Derimod, Dunlop sommerdæk har en blødere gummiblanding, som giver bedre køreegenskaber på tørre veje, samt bredde riller, som afleder vand. En af de mest eftertragtede modeller er Dunlop SP Sport Fastresponse. Dunlop anbefales af en række førende bilmærker.

  • Grundlagt i 1888.
  • Eneleverandør af dæk til British Touring Car Championship
  • Ejes i dag af Goodyear Tire and Rubber Company

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information