Dunlop

Dunlop Sport BluResponse

Fra493 krpr. Dæk

Find dine Sport BluResponse her!


Når det kommer til køresikkerheden, så opfylder Dunlop Sport Bluresponse alle gældende standarder - og mere til. Hvad enten der er tale om kolde, våde eller tørre vejrforhold, så sikrer dette prisvindende sommerdæk et godt og solidt vejgreb. I udviklingen af Dunlop Sport Bluresponse har man primært sigtet efter at opfylde behovet for sikkerhed hos hverdagsbilisten. Denne vision har man opnået ved hjælp af den nyeste køreteknologi og en gennemgående ambition om at fremme køreglæden.

Dækprofil

Dunlop Sport Bluresponse består af en særlig gummiblanding, som garanterer en god kontakt med vejen. Samtidig sørger store centerriller for at lede eventuelle vandmængder væk og forebygge risikoen for aquaplaning. Uanset vejtypen så sikrer innovative bremseblokke en kort bremselængde. Imens er lukkede skulderriller med til at sænke støj-niveauet og hæve komforten.

?konomi

I forhold til sin forgænger er dette nye udspil fra Dunlop i stand til at reducere rullemodstanden med helt op til 30%. ?rsagen er det effektive aerodynamiske design. Resultatet er en hurtigere fremdrift og en årlig besparelse på hele 750 kr. i brændstofforbrug.

Kendetegn

Som et medlem af Dunlops nye generation af dæk er Dunlop Sport Bluresponse i besiddelse af en fladere slidbaneprofil og en større kontaktflade, som giver en forbedret stabilitet og en mere præcis styring uanset vejtype og vejr.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.