Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Dunlop Sport BluResponse

Når det kommer til køresikkerheden, så opfylder Dunlop Sport Bluresponse alle gældende standarder - og mere til. Hvad enten der er tale om kolde, våde eller tørre vejrforhold, så sikrer dette prisvindende sommerdæk et godt og solidt vejgreb. I udviklingen af Dunlop Sport Bluresponse har man primært sigtet efter at opfylde behovet for sikkerhed hos hverdagsbilisten. Denne vision har man opnået ved hjælp af den nyeste køreteknologi og en gennemgående ambition om at fremme køreglæden.

Dækprofil

Dunlop Sport Bluresponse består af en særlig gummiblanding, som garanterer en god kontakt med vejen. Samtidig sørger store centerriller for at lede eventuelle vandmængder væk og forebygge risikoen for aquaplaning. Uanset vejtypen så sikrer innovative bremseblokke en kort bremselængde. Imens er lukkede skulderriller med til at sænke støj-niveauet og hæve komforten.

?konomi

I forhold til sin forgænger er dette nye udspil fra Dunlop i stand til at reducere rullemodstanden med helt op til 30%. ?rsagen er det effektive aerodynamiske design. Resultatet er en hurtigere fremdrift og en årlig besparelse på hele 750 kr. i brændstofforbrug.

Kendetegn

Som et medlem af Dunlops nye generation af dæk er Dunlop Sport Bluresponse i besiddelse af en fladere slidbaneprofil og en større kontaktflade, som giver en forbedret stabilitet og en mere præcis styring uanset vejtype og vejr.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Sport BluResponse

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information