Dunlop

Dunlop Sport BluResponse

Fra879 krpr. Dæk

Find dine Sport BluResponse her!


Når det kommer til køresikkerheden, så opfylder Dunlop Sport Bluresponse alle gældende standarder - og mere til. Hvad enten der er tale om kolde, våde eller tørre vejrforhold, så sikrer dette prisvindende sommerdæk et godt og solidt vejgreb. I udviklingen af Dunlop Sport Bluresponse har man primært sigtet efter at opfylde behovet for sikkerhed hos hverdagsbilisten. Denne vision har man opnået ved hjælp af den nyeste køreteknologi og en gennemgående ambition om at fremme køreglæden.

Dækprofil

Dunlop Sport Bluresponse består af en særlig gummiblanding, som garanterer en god kontakt med vejen. Samtidig sørger store centerriller for at lede eventuelle vandmængder væk og forebygge risikoen for aquaplaning. Uanset vejtypen så sikrer innovative bremseblokke en kort bremselængde. Imens er lukkede skulderriller med til at sænke støj-niveauet og hæve komforten.

?konomi

I forhold til sin forgænger er dette nye udspil fra Dunlop i stand til at reducere rullemodstanden med helt op til 30%. ?rsagen er det effektive aerodynamiske design. Resultatet er en hurtigere fremdrift og en årlig besparelse på hele 750 kr. i brændstofforbrug.

Kendetegn

Som et medlem af Dunlops nye generation af dæk er Dunlop Sport Bluresponse i besiddelse af en fladere slidbaneprofil og en større kontaktflade, som giver en forbedret stabilitet og en mere præcis styring uanset vejtype og vejr.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.