Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Pirelli Cinturato P7

Pirelli Cinturato P7 er et effektivt sommerdæk med en imponerende ydeevne. Dækmønstret er asymmetrisk og består af fire langsgående kanaler, der giver en enestående afledning af vand, selv når regnen er voldsom. Dækket er fremstillet på en særlig måde, hvor man sammenføjer flere milliarder identiske molekyler til de såkaldte polymer. Denne teknik resulterer i en gummimasse med særligt godt vejgreb og en god bremseevne på både tør og våd vej. Pirelli Cinturato P7 har desuden særligt robuste yderskuldre, der stabiliserer dækket og tilføjer et yderligere godt vejgreb, når situationen kræver det. Det samlede mønsterdesign på Pirelli Cinturato P7 giver et ensartet slid i dækkets levetid, og det betyder bedre kørekomfort, lavere støjniveau og længere levetid for dækket. Den nye gummiblanding uden HA-olier lever op til EU's standarder og hindrer udslip af svært nedbrydelige olier i naturen. Dækket opfylder de fire Eco Impact-krav, der dækker over lav rullemodstand, miljøvenlighed, lavere brændstofforbrug og mindre udslip af kuldioxid.

Cinturato P7 imponerer

Pirelli Cinturato P7 indgår i Pirelli Cinturato-familien, hvor alle dæk er tilpasset "Green Performance". Alle Pirelli-dæk er udformet i Italien, hvor Pirelli har holdt til i omkring 100 år. Allerede siden 1907 har Pirelli sponseret sportsbegivenheder, og frem til 2018 er Pirelli eksklusiv leverandør af dæk under Formel 1 Championship. Pirelli Cinturato P7 nyder godt af Pirellis store viden om high performance-dæk, og med Cinturato P7 får man således et sommerdæk, der imponerer på alle fronter. Dækket passer perfekt til den danske sommer, og det er særligt udviklet til små og mellemstore biler - også når bilerne har en høj ydeevne.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Cinturato P7

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information