Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Pirelli Cinturato P7

Find your

Cinturato P7

here!

Pirelli Cinturato P7 er et effektivt sommerdæk med en imponerende ydeevne. Dækmønstret er asymmetrisk og består af fire langsgående kanaler, der giver en enestående afledning af vand, selv når regnen er voldsom. Dækket er fremstillet på en særlig måde, hvor man sammenføjer flere milliarder identiske molekyler til de såkaldte polymer. Denne teknik resulterer i en gummimasse med særligt godt vejgreb og en god bremseevne på både tør og våd vej. Pirelli Cinturato P7 har desuden særligt robuste yderskuldre, der stabiliserer dækket og tilføjer et yderligere godt vejgreb, når situationen kræver det. Det samlede mønsterdesign på Pirelli Cinturato P7 giver et ensartet slid i dækkets levetid, og det betyder bedre kørekomfort, lavere støjniveau og længere levetid for dækket. Den nye gummiblanding uden HA-olier lever op til EU's standarder og hindrer udslip af svært nedbrydelige olier i naturen. Dækket opfylder de fire Eco Impact-krav, der dækker over lav rullemodstand, miljøvenlighed, lavere brændstofforbrug og mindre udslip af kuldioxid.

Cinturato P7 imponerer

Pirelli Cinturato P7 indgår i Pirelli Cinturato-familien, hvor alle dæk er tilpasset "Green Performance". Alle Pirelli-dæk er udformet i Italien, hvor Pirelli har holdt til i omkring 100 år. Allerede siden 1907 har Pirelli sponseret sportsbegivenheder, og frem til 2018 er Pirelli eksklusiv leverandør af dæk under Formel 1 Championship. Pirelli Cinturato P7 nyder godt af Pirellis store viden om high performance-dæk, og med Cinturato P7 får man således et sommerdæk, der imponerer på alle fronter. Dækket passer perfekt til den danske sommer, og det er særligt udviklet til små og mellemstore biler - også når bilerne har en høj ydeevne.

 • Stabil og komfortabel kørsel
 • Bestil nemt og bekvemt med gratis levering
 • Vælg din dækstørrelse i dag og spar!
 • Gratis levering
  Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
 • 14 dage fortydelsesret
  Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
 • Direkte til din dør
  Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information