Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 får man et såkaldt "max performance" sommerdæk, der leverer fantastisk styrerespons såvel som god sikkerhed og bemærkelsesværdig brændstoføkonomi. Dækket er udviklet med særlig henblik på sportsvogne, coupéer og saloons, men Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kan naturligvis bruges til de fleste personbiler, hvor føreren ønsker lidt ekstra. Goodyear har brugt årevis på at udvikle en særlig ActiveBraking-teknologi, der forbedrer bremseevnen på både tør og våd vej, og det er udnyttet til fulde i Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, så man både får et dæk med god fart og ekstra egenskaber, når der skal bremses på et splitsekund. Den stive karkassestruktur giver desuden øget styrepræcision ved kørsel med høj hastighed, og det var derfor naturligt, at Mercedes-Benz valgte at fabriksmontere Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 som standard på en af sine nye modellinjer.

Bestået krævende tests

Når man køber Goodyear dæk, er man sikker på, at man samtidig køber mange års erfaring og kvalitet. Goodyear blev grundlag af Frank A. Seiberling i 1898 i USA, og allerede dengang satsede firmaet på dæk af høj kvalitet. I dag er Goodyear et af verdens største producenter af dæk med omkring 50 fabrikker og en årlig omsætning på milliarder af dollars. Alle nye dæk kommer igennem udfordrende tests, der blandt andet omfatter aquaplaning i sving, ekstreme vejrforhold, støj og holdbarhed. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 har bestået alle de krævende tests, og dækket har imponeret med bemærkelsesværdig kort bremselængde på både tør og våd vej. Samtidig har dækket en særlig letvægtskonstruktion, der betyder, at dækket skal bruge meget lidt energi til at rulle samtidig med, at en særlig silicablanding holder varmeudviklingen på et minimum.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Eagle F1 Asymmetric 2

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information