Goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Fra1.296 krpr. Dæk

Find dine Eagle F1 Asymmetric 2 her!


Med Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 får man et såkaldt "max performance" sommerdæk, der leverer fantastisk styrerespons såvel som god sikkerhed og bemærkelsesværdig brændstoføkonomi. Dækket er udviklet med særlig henblik på sportsvogne, coupéer og saloons, men Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 kan naturligvis bruges til de fleste personbiler, hvor føreren ønsker lidt ekstra. Goodyear har brugt årevis på at udvikle en særlig ActiveBraking-teknologi, der forbedrer bremseevnen på både tør og våd vej, og det er udnyttet til fulde i Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, så man både får et dæk med god fart og ekstra egenskaber, når der skal bremses på et splitsekund. Den stive karkassestruktur giver desuden øget styrepræcision ved kørsel med høj hastighed, og det var derfor naturligt, at Mercedes-Benz valgte at fabriksmontere Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 som standard på en af sine nye modellinjer.

Bestået krævende tests

Når man køber Goodyear dæk, er man sikker på, at man samtidig køber mange års erfaring og kvalitet. Goodyear blev grundlag af Frank A. Seiberling i 1898 i USA, og allerede dengang satsede firmaet på dæk af høj kvalitet. I dag er Goodyear et af verdens største producenter af dæk med omkring 50 fabrikker og en årlig omsætning på milliarder af dollars. Alle nye dæk kommer igennem udfordrende tests, der blandt andet omfatter aquaplaning i sving, ekstreme vejrforhold, støj og holdbarhed. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 har bestået alle de krævende tests, og dækket har imponeret med bemærkelsesværdig kort bremselængde på både tør og våd vej. Samtidig har dækket en særlig letvægtskonstruktion, der betyder, at dækket skal bruge meget lidt energi til at rulle samtidig med, at en særlig silicablanding holder varmeudviklingen på et minimum.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.