Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Bridgestone Potenza S001

En potent bil skal have et tilsvarende potent dæk, og det er lige præcis, hvad du får med sommerdækket Bridgestone Potenza S001. Du høster her frugterne af Bridgestones mangeårige erfaringer med Formel 1 racerbiler, som de har overført til de hurtigste biler på de almindelige landeveje, dog med lidt ekstra komfort indbygget i det højteknologiske dæk.

Skråtstillede blokke og riller

Dækkets hårde slidbaneblokke sikrer stabilitet både ved kurvekørsel og hårde opbremsninger. Både blokkene og de brede riller i dækket er skråtstillede, så man opnår en optimal bortledning af vand fra vejen. Det er vigtigt for alle dæk, men i endnu højere grad for dæk, der sidder på hurtige biler. Med Bridgestone Potenza S001 "står du fast", også når vejen er våd.

Tænkt på det hele

Bridgestone Potenza S001 har et asymmetrisk slidbanemønster, som giver ingeniørerne mulighed for at inkorporere en lang række forskellige egenskaber i dækket, også til ekstreme situationer. Uanset om det drejer sig om hurtige accelerationer, pludselige undvigemanøvrer eller høje hastigheder er dækket med sit asymmetriske og multifunktionelle slidbanemønster parat til at klare også den udfordring.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Potenza S001

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information