Bridgestone

Bridgestone Potenza S001

Fra654 krpr. Dæk

Find dine Potenza S001 her!


En potent bil skal have et tilsvarende potent dæk, og det er lige præcis, hvad du får med sommerdækket Bridgestone Potenza S001. Du høster her frugterne af Bridgestones mangeårige erfaringer med Formel 1 racerbiler, som de har overført til de hurtigste biler på de almindelige landeveje, dog med lidt ekstra komfort indbygget i det højteknologiske dæk.

Skråtstillede blokke og riller

Dækkets hårde slidbaneblokke sikrer stabilitet både ved kurvekørsel og hårde opbremsninger. Både blokkene og de brede riller i dækket er skråtstillede, så man opnår en optimal bortledning af vand fra vejen. Det er vigtigt for alle dæk, men i endnu højere grad for dæk, der sidder på hurtige biler. Med Bridgestone Potenza S001 "står du fast", også når vejen er våd.

Tænkt på det hele

Bridgestone Potenza S001 har et asymmetrisk slidbanemønster, som giver ingeniørerne mulighed for at inkorporere en lang række forskellige egenskaber i dækket, også til ekstreme situationer. Uanset om det drejer sig om hurtige accelerationer, pludselige undvigemanøvrer eller høje hastigheder er dækket med sit asymmetriske og multifunktionelle slidbanemønster parat til at klare også den udfordring.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering
Vi ønsker at gøre dit køb så nemt som muligt, og derfor bliver alle ordrer leveret gratis
14 dage fortydelsesret
Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du sende den tilbage inden for 14 dage gratis.
Direkte til din dør
Vi leverer dine dæk direkte til dit hjem i løbet af 2-5 arbejdsdage, gratis og klar til at blive monteret.
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok