Bridgestone

Bridgestone Potenza S001

Fra1.267 krpr. Dæk

Find dine Potenza S001 her!


En potent bil skal have et tilsvarende potent dæk, og det er lige præcis, hvad du får med sommerdækket Bridgestone Potenza S001. Du høster her frugterne af Bridgestones mangeårige erfaringer med Formel 1 racerbiler, som de har overført til de hurtigste biler på de almindelige landeveje, dog med lidt ekstra komfort indbygget i det højteknologiske dæk.

Skråtstillede blokke og riller

Dækkets hårde slidbaneblokke sikrer stabilitet både ved kurvekørsel og hårde opbremsninger. Både blokkene og de brede riller i dækket er skråtstillede, så man opnår en optimal bortledning af vand fra vejen. Det er vigtigt for alle dæk, men i endnu højere grad for dæk, der sidder på hurtige biler. Med Bridgestone Potenza S001 "står du fast", også når vejen er våd.

Tænkt på det hele

Bridgestone Potenza S001 har et asymmetrisk slidbanemønster, som giver ingeniørerne mulighed for at inkorporere en lang række forskellige egenskaber i dækket, også til ekstreme situationer. Uanset om det drejer sig om hurtige accelerationer, pludselige undvigemanøvrer eller høje hastigheder er dækket med sit asymmetriske og multifunktionelle slidbanemønster parat til at klare også den udfordring.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.