Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201
Vredestein Ultrac Sessanta

Med sommerdækket Vredestein Ultrac Sessanta har den succesrige hollandske fabrik skabt et højtydende dæk til biler i UHP-segmentet - Ultra High Performance. Samtidig har dækket et særdeles iøjnefaldende design, som ikke ligner andre dæk. Vredestein har i 60 år arbejdet sammen med det italienske designfirma Giugiaro, som afspejles i dæknavnet med det italienske ord for 60, Sessanta.

Udseendet siger det hele

I tilfældet Vredestein Ultrac Sessanta siger udseendet det hele. Den særdeles potente udstråling afspejles 100 % i dækkets evner til at præstere på både tør og våd vej, også når det gælder hårde opbremsninger. Samtidig er dækket meget resistent ved pludselige retningsskift, som f.eks. undvigemanøvre. Du får ikke ubehagelige overraskelser her.

Optimal vejkontakt

Det er altafgørende for din sikkerhed under kørslen, at din bil har den bedst mulige kontakt til vejen via dækkene. Vredestein Ultrac Sessanta er konstrueret med den avancerede HTS + teknik, som netop optimerer dækkets kontakt til underlaget over hele dækfladen.

 • Steady and comfortable driving
 • Order easily and conveniently with Free Delivery
 • Select your tyre size and save today!
Find your

Ultrac Sessanta

here!
 • Free delivery
  We want to make your purchase as easy as possible, that's why all orders are delivered free of charge.**
 • 14 day discretionary return policy
  If you are not satisfied with your order, you can send it back within 14 days, free of charge.
 • Directly to your door
  We'll deliver your tyres directly to your home within 2-5 working days, free of charge and ready to be installed.**

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information