Vredestein

Vredestein Ultrac Sessanta

Fra1.386 krpr. Dæk

Find dine Ultrac Sessanta her!


Med sommerdækket Vredestein Ultrac Sessanta har den succesrige hollandske fabrik skabt et højtydende dæk til biler i UHP-segmentet - Ultra High Performance. Samtidig har dækket et særdeles iøjnefaldende design, som ikke ligner andre dæk. Vredestein har i 60 år arbejdet sammen med det italienske designfirma Giugiaro, som afspejles i dæknavnet med det italienske ord for 60, Sessanta.

Udseendet siger det hele

I tilfældet Vredestein Ultrac Sessanta siger udseendet det hele. Den særdeles potente udstråling afspejles 100 % i dækkets evner til at præstere på både tør og våd vej, også når det gælder hårde opbremsninger. Samtidig er dækket meget resistent ved pludselige retningsskift, som f.eks. undvigemanøvre. Du får ikke ubehagelige overraskelser her.

Optimal vejkontakt

Det er altafgørende for din sikkerhed under kørslen, at din bil har den bedst mulige kontakt til vejen via dækkene. Vredestein Ultrac Sessanta er konstrueret med den avancerede HTS + teknik, som netop optimerer dækkets kontakt til underlaget over hele dækfladen.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.