Pirelli

Pirelli Scorpion Trail

Fra737 krpr. Dæk

Find dine Scorpion Trail her!


Det skal du vide om Pirelli Scorpion Trail

Hvis det er blevet tid til, at skulle overveje nye dæk til din enduro motorcykel, så er der flere ting som du skal huske på, inden du vælger dine nye dæk. Hvis du køber Pirelli Scorpion Trail dæk, så ved du allerede at du har truffet et godt valg.

Pirelli er berømt for deres kvalitet

Hvis du troede, at Pirelli kun fremstillede dæk til personbiler, så tager du meget fejl, den italienske dækproducent blev grundlagt af Giovanni Battista Pirelli, tilbage i 1872, oprindeligt fremstillede virksomheden andre gummiprodukter. I 1974 blev virksomheden verdenskendt da deres teknikere opfandt radial dækket, som den dag i dag stadig er den mest benyttede form for dæk. Pirelli er i dag en af de største dækproducenter i verden med 19 fabrikker som er fordelt over 13 lande, deres dæk bliver solgt i mere end 160 lande over hele verden.

Pirelli Scorpion Trail et solidt dæk til vejen

Hvis du har en enduro motorcykel som du for det meste bruger til kørsel på asfalterede vejbaner, så er Pirelli Scorpion Trail et solidt valg, da disse dæk er fremstillet så de tillader et optimalt vejgreb på vejen, dette betyder dog ikke, at du ikke kan bruge dækkene i terrængående terræn, men dækket er primært designet til brug på asfalterede vejbaner.

Dækket er fremstillet med en speciel slidbane som gør det muligt, at accelerere på alle former for vejbaner og under alle vejrforhold, det er lige meget om solen skinner, eller om det regner så har du altid en solid kørestabilitet. Den specielle gummiblanding som er brugt i slidbanen betyder også, at dækket holder længere inden det skal skiftes til et nyt dæk.

Dækket fra Pirelli er fremstillet på en sådan måde, at vand ikke kan samle sig under dækket, dette er især meget vigtigt hvis du ofte befinder dig på våde vejbaner. Det at vand ikke kan samle sig betyder nemlig at risikoen for, at der kan opstå akvaplaning bliver reduceret gevaldigt.

Find Pirelli Scorpion Trail dæk til gode priser

Hvis du er på udkig efter nye Pirelli Scorpion Trail dæk til din enduro motorcykel, så har Tirendo.dk dem på lager til gode priser, på siden finder du også et bredt udvalg af andre Pirelli dæk, både til personbiler og til motorcykler, det er med andre ord lige meget hvad du leder efter, så finder du det helt sikkert i shoppen.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.