Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Komplette vinter-hjul

Vælg bil
Vælg fælge
Vælg passende dæk
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Motortype:
Køretøjstype:

Hos Tirendo.dk har vi lanceret det komplette hjul. Her kan du finde og bestille et helt hjul samlet - altså både med dæk og fælge. Vi har blandt mange andre valgt også at føre fælge med vinterdæk - de fås selvfølgelig også med stålfælge. Dette har vi valgt for at gøre det dejlig let for dig at handle dæk og fælge hos os. Du finder det hele med ét klik.

Selvom mange kan synes, det er lidt fesent og ikke så cool at køre med vinterdæk, så har vi smidt en gang fælge på hjulet, for at pimpe det lidt. Dit næste køb af dæk og fælge samlet kan ske online hos os - vi har de komplette dæk, som du finder til billige penge.

Fælge med vinterdæk - så bliver det ikke lettere

Hos Tirendo.dk gør vi alt for, at vores kunder føler sig glade og godt behandlet. Derfor fører vi altid lave priser, et stort udvalg af 100 brands, hurtig og gratis levering, hele 30 dages returret og mulighed for at handle 24 timer i døgnet online.

Hos os finder du blandt andet det super smarte komplette hjul, hvor vi fx har samlet fælge og vinterdæk. Så behøver du kun at klikke ét sted, for at bilen bliver vinterklar. Det kan vist ikke blive meget lettere, kan det?


Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok