Michelin

Michelin Energy Saver

Fra908 krpr. Dæk

Find dine Energy Saver her!


Michelin producerer nogle af verdens bedste dæk, og Michelin Energy-serien er blandt Michelins mest profilerede dæktyper. Michelin Energy Saver er kendetegnet ved længere levetid og meget bedre brændstofforbrug. Michelin har registeret en besparelse på op mod 80 liter brændstof og en markant reduktion af CO2-emissioner over dækkets levetid. Samtidig har Michelin Energy Saver en forbedret bremseevne, der betyder, at bremselængden forkortes med flere meter, selv på våd vej, og når dækket begynder at blive slidt.

Michelin Energy Saver har lang levetid

I 1992 lancerede Michelin sin første generation af dæk med et lettere rul, såkaldte grønne dæk, hvor en del af kønrøgen blev erstattet med silica. Siden har Michelin Energy Saver været under konstant udvikling, og i dag er der opnået optimalt samspil mellem dækkets 14 bestanddele af blandt andet antioxidant, elastomer, svovl, silica m.m. Det såkaldte DSC er en ny komponent i selve slidbanen, og denne komponent garanterer effektiv opbremsning, fordi slidbanen bevarer sin stivhed i hele dækkets levetid. Samtidig indeholder DSC ingen af de miljøskadelige olier, der ellers har kendetegnet gamle dæktyper.

Resultatet af tusindvis af tests

Hvert år udfører Michelin mere end 75.000 forbrugertests, og når et nyt dæk bliver udviklet, har Michelin mere end 400 forskellige simuleringsværktøjer til rådighed samt et hold af 6000 eksperter, forskere, ingeniører og kemikere inden for mere end 350 forskellige faggrupper. Siden Michelin Energy Saver blev opfundet, har dækket vundet adskillige tests, og i dag fremstår Energy Saver som et førstevalg, når det kommer til de miljørigtige dæk. Det skyldes kombinationen af materialer, køreglæde, sikkerhed, økonomi og støjsvaghed.

Perfekt til den miljørigtige bilist

Sammen med det store udvalg af andre Michelindæk, bidrager Energy Saver til det store sortiment af dæk til enhver lejlighed. Firmaets fokus på innovation og tætte partnerskaber med verdens førende bilproducenter har gjort Michelin til specialister inden for alle typer dæk, og det kommer ikke kun privatbilisterne til gode. Michelindæk har således vundet flere titler end nogen andre inden for ekstreme motorsportsgrene såsom Le Mans og Formel 1. Michelin Energy Saver er dog skabt til den almindelige bilist, der ønsker fokus på sikkerhed og miljø.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.