Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201
Egenskaber


Side 1 af 34
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Michelin Sommerdæk

Michelin dæk hører til de mest succesrige og mest populære dæk, og virksomheden er den næststørste dækproducent i verden. Selskabet har 114.000 ansatte og ejer fabrikker i 18 lande. Med forskningscentre i Europa, USA og Japan er Michelin altid på forkant med nyeste løsninger. Virksomheden blev stiftet som en gummifabrik i Clermont-Ferrand af Michelin brødrene i 1889, hvor i dag findes hovedkontoret.

Michelin dæk - sortiment og fordele

Udover Michelin sommerdæk fremstiller virksomheden et bredt sortiment af produkter. De fremstiller dæk til cykler, knallerter, motorcykler, lastbiler, samt store landbrugsmaskiner. Michelin leverer dæk til motosport konkurrence Porsche Carrera Cup. Deres mærke bliver også genkendt på grund af symbol-manden "Bibendum", som blev kåret til tidens mest succesfulde logo af journalisterne af New York Times. Virksomheden stiller store krav til sig selv, og derfor er Michelin sommerdæk i toppen af forskellige tests.

I Danmark er Michelin Primacy HP meget omtalt. Dækket har en høj præstation, lang levetid og kort bræmselængde på våd vejoverflade. Desuden er den mærket af virksomhedens ege Green-X standard, som betyder, at dækket har lav rullemodstandog og reducerer udslippet af CO2.

En anden dækserie, som har høj forespørgsel er Michelin Energy Saver. Dækket er Europas mest brændstofeffektive bildæk, udviklet særligt for hybrid- og brændstoføkonomiske biler. Den franske dækproducent har altid de dæk, som passer til dit køretøj.

Michelin Pilot Sport 3 er designet til sportsbiler med høj ydeevne. Dækket er udviklet ved hjælp af informationen fra racing resultater og 13 sejre i Le Mans 24-timers ræs.

  • Virksomheden blev grundlagt i 1889 af Michelin-brødrene.
  • Producerer sommerdæk med teknologi fra racing verden.
  • Dækleverandør til Porsche Carrera Cup.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok