Stålfælge

Her kan du finde stålfælge til alle almindelige biler, SUV'er, offroaders og varevogne.

Leveringstiden er ca. 2-4 hverdage. Vi vil informere dig så hurtigt som muligt, hvis der er leveringsforsinkelser.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Det skal du vide om stålfælge

Hvad er en bil uden dæk? Ubrugelig. Men hvad er et dæk uden en fælg? Også ubrugelig. Det er lige meget om man har en personbil, varevogn, lastbil eller en traktor, hvis de har dæk, har de også fælge.

Derfor er det vigtigt, at finde gode fælge når man skal have nye fælge til sine dæk. Der findes to typer af fælge, nemlig stålfælge og alufælge. Her ser vi på stålfælge. Det siger sig selv at stålfælge er meget tungere end alufælge. Stålfælge er stanset ud, hvorimod alufælge er støbt.

Hvornår er det bedst at bruge stålfælge?

Når det kommer til hvornår det er bedst at bruge stålfælge, så er det helt klart om vinteren, da stål er bedst til mere kolde temperaturer. Og den tunge vægt fra fælgene gør også, at bilen har et bedre vejgreb, dette betyder at bilen har en mere dæmpet acceleration og smidighed, og at man dermed føler sig lidt mere sikker på sne og isglatte veje.

Der findes et hav af stålfælge på markedet, lige meget om man er på udkik i butikker, eller om man handler online. Udvalget er næsten uoverskueligt, der er mange designtyper og der er endnu flere størrelser. Derfor skal man sikre sig, at de fælge man vælger er TÜV godkendte, og ikke mindst at de passe til den bil man har, og de dæk man ønsker at sætte på dem. Ved man ikke hvilken størrelse fælge man har, kan man altid se i bilens instruktionsbog, eller man kan spørge på værkstedet, hvor man normalt kommer med bilen.

Stålfælge er mere robuste end alufælge

Dæk er jo ikke så meget man kan “lege” med, men når det kommer til nye stålfælge, så er det jo her, at man kan vælge mellem forskellige design. Og skulle man være så uheldig at komme for tæt på en kantsten, og derved få nogle ridser på fælgen, så kan man altid male fælgen op igen. Skulle man få lyst til at sætte hjulkapsler på sine stålfælge, kan man få kapsler der ligner alu. Som regel er stålfælge 80% billigere end alufælge, og derfor bruger mange også et reservedæk med stålfælg.

Søger man efter nye stålfælge online, så er der mange hjemmesider, som har en søgefunktion på deres side. Her indtaster man bare informationer om bilens mærke, og hvilken model det er, samt type, og så hjælper de fleste sider med, at finde lige netop den fælgtype og størrelse som passer til lige netop din bil. På Tirendo.dk finder du mange forskellige stålfælge som helt sikkert passer til dine behov.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.