Kontaktoplysninger

Tirendo.dk er en internettjeneste, der tilhører Tirendo GmbH, Berlin Germany, Tyskland.

Hvis De har spørgsmål vedrørende Deres køb af dæk, dækmontering, tekniske problemer, produktproblemer eller oplysninger om virksomheden, så kontakt os endelig! Nedenfor finder De en oversigt over vores hjælpeområder.

Hvordan kan vi hjælpe Dem?

Spørgsmål om køb af dæk og vores tilbud

Ordrestatus

Problemer med Deres ordre

Dækmontering / Monteringspartnere

Svar ikke fundet? – Vi ser frem til Deres besked

Kunne vi ikke hjælpe endnu? De kan også kontakte os per telefon.

  • 089884201 (Mandag til fredag fra 7 til 18 )

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande.

Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Tirendo GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin Germany
Tyskland
Telefon: 089884201 (Mandag til fredag fra 7 til 18 )

Administrerende direktører: Andreas Prüfer
Kontor: Hannover, Germany
Registreringsnummer: DE280017344
VAT nummer: DK12702469

Bank navnet : Deutsche Bank AG,IBAN: DE88250700700033349200,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX

Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.