Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 56

Hankook dæk

Den koreanske dækproducent er repræsenteret i 170 lande og har eksisteret i Europa siden 1990'erne. I dag har virksomheden bredt netværk over hele Europa og styrer forskning og Europæisk markedsføring fra hovedkvarteret i Neu Isenburg, som ligger udenfor Frankfurt. Hankook dæk er særligt populære for varevogne, lastbiler og busser. Sortimentet indeholder helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk, som i år blev blandt de bedste i test.

I 1997 har Hankook åbnet sit Europæiske Teknikcenter, hvor nye gummiblandinger og teknikker bliver udarbejdet. Virksomhedens tilstedeværelse i Europa blev forbedret endu mere, eftersom Hankook har bygget en ny dækfabrik i Ungarn. Hankook dæk står primært for sikkerhed og komfort. Virksomheden samarbejder med flere bilproducenter, og i dag kan dækkene findes på nye biler fra Volvo, Ford, Renault og Volkswagen. Hovedmodellen er Hankook Kinergy Eco K425.

  • Hankook er en koreanisk virksomhed, som er stiftet i 1941.
  • Selskabet sigter for at opnå en markedsandel på 4,5 procent i Europa.
  • Hankook dæk har konkurrencedygtige priser og gode køreegenskaber.

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information