Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 54

Hankook dæk

Den koreanske dækproducent er repræsenteret i 170 lande og har eksisteret i Europa siden 1990'erne. I dag har virksomheden bredt netværk over hele Europa og styrer forskning og Europæisk markedsføring fra hovedkvarteret i Neu Isenburg, som ligger udenfor Frankfurt. Hankook dæk er særligt populære for varevogne, lastbiler og busser. Sortimentet indeholder helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk, som i år blev blandt de bedste i test.

I 1997 har Hankook åbnet sit Europæiske Teknikcenter, hvor nye gummiblandinger og teknikker bliver udarbejdet. Virksomhedens tilstedeværelse i Europa blev forbedret endu mere, eftersom Hankook har bygget en ny dækfabrik i Ungarn. Hankook dæk står primært for sikkerhed og komfort. Virksomheden samarbejder med flere bilproducenter, og i dag kan dækkene findes på nye biler fra Volvo, Ford, Renault og Volkswagen. Hovedmodellen er Hankook Kinergy Eco K425.

  • Hankook er en koreanisk virksomhed, som er stiftet i 1941.
  • Selskabet sigter for at opnå en markedsandel på 4,5 procent i Europa.
  • Hankook dæk har konkurrencedygtige priser og gode køreegenskaber.

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information