Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 45

Kumho dæk

Denne virksomhed har et godt rygte. Kumho har billige kvalitetsdæk, som er ved at blive populære i Skandinavien. De har bygget sit brand gennem årene og i dag er meget stærkt positioneret på markedet. Kumho blev grundlagt i 1960 i Kwangju i Sydkorea, dengang som Samyanf Tire Corporation. Selskabet er blevet til en succes lige fra begyndelsen af og allerede i 1976 solgte 1 million dæk om året. Allerede dengang havde Kunho høj kvalitet og fokus på udvikling. Deres omsætning er steget 20 gange i løbet af de næste 4 år. Snart blev Kumho dæk etableret i USA, Europa og andre dele af Asien og sikrede sig enplads som en af de førende leverandører af dæk til personbiler og lastbiler. I dag er virksomheden blandt de ti største dækproducenter i verden. Virksomheden har meget populære sæsondæk, men især erdet Kumho vinterdæk, som ofte findes på toplister.

På det europæiske marked Kumho dæk er særlig kendt for de brede dækmodeller, og den høje kvalitet i dette segment. Virksomheden har stort udvalg i sit varesortiment og har både premiumdæk og lavprisdæk. Blandt premium sommerdæk kan du finde Kumho Ecsta LE Sport KU39, som har udmærket præstering på våde vejbaner. Hvis du søger et energibesparende dæk i en lavere prisklasse, så er Kumho Ecsta SPT KU31 meget anbefalet af bilejere.

Kumho har fået sig en stærk partner i ledende bilproducent Mercedes. Noget, som har givet virksomheden muligheden til at skabe de mest innovative dæk og hjælpe til skabelsen af bilindustri.

  • Kumho dæk er grundlagt i 1960.
  • Berømt for sine brede sportsdæk.
  • Samarbejder med Mercedes.

x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information