Komplette sommer-hjul

Her finder du Alufælge med sommerdæk til alle gængse personbiler, SUV’er, offroadere og varevogne. Det er muligt at din bil ikke er med på listen. Skulle dette være tilfældet, bedes du venligst meddele det til os. Med fælgemonteringssæt og generel driftsgodkendelse eller ekspertudtalelse.

Leveringstiden er ca. 10 hverdage. Hvis der alligevel skulle opstå leveringsflaskehalse på trods af vores mange sikringer, vil du hurtigst muligt blive informeret.

Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Hos Tirendo.dk går vi højt op i sikkerhed. Et af de vigtigste parametre i forhold til sikkerheden er dækkene - de er det eneste af bilen, der har kontakt med jorden. Derfor fører vi kun sikkerhedsgodkendte dæk, som du selvfølgelig får til billige penge. Vi har valgt den smarte løsning at lave et komplet hjul - blandt andet fælge med sommerdæk. Dette har vi valgt, for at du ikke behøver frygte for, om hjulene og dækkene passer sammen - det har vi ordnet for dig.

Vores fælge med sommerdæk er utrolig populære, da de er med til at give din bil den sidste finish på udseendet - og selvfølgelig sørger for, at din bil har god kontakt til asfalten, så du kan køre sikkert.

Fælge med sommerdæk - den lette løsning for et helt hjul

Hos Tirendo.dk er det meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg, når du handler hos os. Derfor har vi lavet et par tiltag for at hjælpe dig på vej. Vi har blandt andet sørget for lave priser, stort udvalg, hurtig og gratis levering, 30 dages returret og mulighed for at handle online 24 timer i døgnet i alle ugens syv dage. Du finder fx vores komplette hjul, hvor vi har samlet dæk og fælge for dig.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.