Ny
Michelin
Bemærk venligst : Dækkene leveres uden fælge
( Fælgen på billedet er kun vejledende. )
Michelin

Michelin E Primacy 205/55 R16 91V

Michelin

Michelin E Primacy 205/55 R16 91V

Michelin - Dækproducent fra Frankrig. Kvalitetsdæk i den højere prisklasse.

Dækstørrelse
205/55 R16 91V 
tilgængelighed:
Lagervare
Dæktype:
SommerdækSo
Hastighed:
V: Godkendt op til 240 km/h
EAN:
3528700484199
Artikelnummer:
R-440108
Dæk mærkning:
DEX:
EU
European Production
For spørgsmål, kontakt os venligst support​@tirendo.dk
684 kr
Pris per post incl. moms
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Tilføj produkt for at sammenligne

  • Beskrivelse
  • Dækmærke
  • Tekniske specifikationer
  • VIDEO

MICHELIN e.PRIMACY: miljøansvarligt og designet til at holde.

Reducér brændstofforbrug og CO2-udledning og udvid batteriets rækkevidde med MICHELIN e.PRIMACY-dæk, et miljøbevidst dæk designet til at holde.

  • Michelins miljøansvarlige sommerdæk til biler, der kører på benzin, samt til hybrid- og elbiler
  • Laveste brændstofforbrug og CO2-udledning i sin kategori
  • Udvidet batterirækkevidde til elbiler
  • Holdbar sikkerhed fra første til sidste kilometer
  • Dæk til vej med fremragende levetid

Brændstofbesparende og miljøansvarligt dæk.
Vælg MICHELIN e.PRIMACY-dæk for at spare penge, sænke brændstofomkostningerne med op til 600 DKK og reducere dit klimaaftryk med op til 174 kg CO2 under brugen af dækket. Få glæde af laveste brændstofforbrug og CO2-udledninger i denne kategori. Gummiblandingen Passive Energy Compound reducerer energitabet. Et tyndt bælte, der bruger færre råvarer, sænker brændstofforbruget og sikrer miljøansvarlig kørsel.

Problem- og stressfri elkørsel.
Med MICHELIN e.PRIMACY-dæk til vej kan du nyde stressfri kørsel i din elbil takket være batteriets rækkevidde, der i gennemsnit er øget 7 %. Det er cirka 30 kilometer mere for en estimeret rækkevidde på 400 km. En lufttæt EnergyAirShield-gummiblanding reducerer energitab, mens teknologien CoolRunning Sidewall i dæksiden absorberer mindre energi under fleksion, hvilket udvider rækkevidden for bilens batteri og fører til mere effektiv kørsel på alle dine køreture.

Højt sikkerhedsniveau, designet til at holde
Oplev et højt sikkerhedsniveau med miljøansvarlige MICHELIN e.PRIMACY dæk. Dette innovative dæk til vej har en U-formet mønsterrille (U-Shape Groove) for at opretholde en effektiv dræning af vand og dermed sikkerheden i hele dækkets levetid. Selv efter 30.000 kilometers anvendelse er bremselængden stadig under det lovbestemte godkendelsesniveau for et nyt dæk. Ro i sindet for dig og din familie, når du kører i regnvejr.

Fremragende levetid
Vælg MICHELIN e.PRIMACY-dæk til vej og få fremragende holdbarhed. MaxTouch Construction maksimerer kontakten med vejen og fordeler kræfterne jævnt ved acceleration, opbremsning og i sving, hvilket sikrer en længere dæklevetid uden at gå på kompromis med præstationerne. Nyd et højt kilometertal[8] med et dæk designet til at holde.

EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU-dækmærket / effektivitetsklasser

EU har indført EU-dækmærket ved en forordning (nr.1222/2009), og mærket er ens og bindende for alle EU-medlemsstater. Det gælder for personbildæk, dæk til lette erhvervskøretøjer og dæk til tunge erhvervskøretøjer, der er produceret efter den 1. juli 2012.

Tre forskellige områder testes: rullemodstand, vådgreb og rullestøjen, som dækket frembringer under kørsel

Følgende påvirkes ikke af EU-dækmærket: regummierede dæk, professionelle terrængående dæk, racerdæk, dæk med ekstra anordninger til forbedring af trækkraften, f.eks. pigdæk, T-type nøddæk/reservehjul, specialdæk til montering på køretøjer, der blev registreret første gang inden den 1. oktober 1990, dæk med en maksimal tilladt hastighed på 80 km/t, dæk til fælge med en nominel diameter på 254 mm eller derunder eller 635 mm eller mere.

Med denne forordning forfølger den Europæiske Union målet om at fremme økonomisk og miljømæssig effektivitet i vejtrafikken såvel som at øge trafiksikkerheden på den ene side og på den anden side at give forbrugerne større produktgennemsigtighed og samtidig fungere som en aktiv beslutningsstøtte.

Allerede i forbindelse med inkorporeringen kritiserer eksperter det faktum, at EU-dækmærket desværre kun viser nogle få produktegenskaber. Ud over rullemodstand, vådgreb og rullestøj, som er hovedfokus for EU-dækmærkningen, har dæk meget vigtigere og sikkerhedsrelevante produktegenskaber, såsom akvaplaningsegenskaber, kørselsstabilitet, holdbarhed, bremseegenskaber på tørre og våde veje, adfærd under vinterforhold osv.

Dækproducenter påpeger, at testresultater fra forskellige institutioner og tidsskrifter fortsat er vigtige informationskilder for slutforbrugeren. Disse tests fokuserer normalt på yderligere sikkerhedsrelevante produktegenskaber ud over EU-standardkvalifikationerne til dækmærkning, som altid er vigtige for den endelige kunde.

Mærke Michelin
Model E Primacy
Dimension 205/55 R16 91V
Bredde 205
Dækkets profil 55
Construction type R
Dækstørrelse 16
Belastningsindex 91
Hastighedsindeks (V)
With/Without Valve (TT/TL) Dækket kræver slangen
M/C Nej
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.


Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.