Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Side 1 af 4
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


225/45 17 Helårsdæk

Det skal du vide om 225/45 17 helårsdæk

Der er to ting som enhver bilist kommer til at spørge sig selv om når de køber en ny bil, den ene ting er om de skal købe en diesel eller en benzinbil, og den anden ting som de skal overveje er, om de skal købe helårsdæk eller om de skal købe dæk der passer til de forskellige sæsoner. Ofte er det dem der ikke bruger deres bil så meget som overvejer at købe 225/45 17 helårsdæk, der er også nogle bilister som føler, at det er billigere kun at skulle købe et sæt dæk til deres bil. Men hvad skal man huske på hvis man køber helårsdæk?

Kan jeg bruge dækket i udlandet?

Hvis man kun bruger bilen til korte ture, så er spørgsmålet om man kan bruge et helårsdæk i udlandet nok ikke så relevant, men i det sekund man bevæger sig over grænsen enten til Tyskland eller Sverige, så skal man huske på, at der her er andre regler for hvilke dæk man må bruge. Derfor skal man også sørge for at de 225/45 17 helårsdæk som man køber, ikke kun er markeret med M + S symbolet eller Mud + Snow, men at de også har et snefnug symbol som indikerer, at dækket er tilladt som vinterdæk i de lande hvor vinterdæk er påkrævet ved lov.

Find billige helårsdæk

Hvis du mangler nye 225/45 17 helårsdæk til din bil, så finder du på Tirendo.dk en masse gode tilbud fra forskellige dækproducenter.


x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok