Kunde Support (Mo–Fr: 7–22):
+45 (0) 89884201

Egenskaber


Side 1 af 15
Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for

(1) Mere end 90% af vores ordrer når frem til kunden indenfor den angivne leveringstid.


205/55 R16 Vinterdæk

Såfremt du ønsker at opnå en langt højere sikkerhed for dig selv og dine medtrafikanter om vinteren, bør du skifte til vinterdæk. Med disse er du nemlig garanteret dæk med markant bedre bremseegenskaber, hvad end du kører på sne- eller isglatte veje, og herudover har de desuden en langt bedre trækkraft. På den måde er du garanteret, at du altid vil komme sikkert og hurtigt frem selv under de hårdeste vejrforhold. Du vil her på siden kunne danne dig et samlet overblik over vores store udvalg af 205/55 R16 Vinterdæk fra de førende dækproducenter. Vi tilbyder således vinterdæk i mange forskellige modeller, hvorfor du med garanti vil kunne finde lige netop den type dæk, der passer til din bil. Ydermere finder du hos os udelukkende dæk i yderst høj kvalitet, så du er garanteret et solidt dæk med en høj ydeevne.

Opnå en højere sikkerhed om vinteren

Når du vælger at investere i 205/55 R16 Vinterdæk, er du således garanteret en højere sikkerhed, uanset hvilken type køretøj du kører i. Det skyldes blandt andet de fremragende bremseegenskaber på våde og isglatte veje, og herudover er de skabt ud fra moderne teknologi, så du opnår optimal kontrol. Er du således på udkig efter vinterdæk, der vil kunne præstere under selv de hårdeste forhold, er dette uden tvivl den helt rette type dæk for dig.

Find dine nye vinterdæk allerede i dag

Du vil kunne nyde godt af en lang række fordele, når du køber dine nye 205/55 R16 Vinterdæk her hos Tirendo.dk. Vi tilbyder blandt andet gratis og hurtig levering ved køb af dæk hos os, og herudover får du 30 dages returret. Ydermere finder du her på siden altid et stort sortiment af dæk i forskellige størrelser og modeller i høj kvalitet, og endelig tilbyder vi udelukkende faste lave priser, hvorfor du har rig mulighed for at spare masser af penge.

x
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok
Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok