Find KIA dæk

KIA dæk med godt vejgreb

Er du på udkig efter et par smarte og billige KIA dæk? På vores lager finder du en bred vifte af dæk til modeller som Picanto, Rio, CeeD og mange andre modeller. Disse dæk kommer fra alle verdenshjørner, fra franske Michelin til indiske Apollo og japanske Bridgestone – kort sagt noget for enhver smag. Disse dæk har deres egne fokusområder og styrker, og så er prisen mere end fair, hvis du køber dem her på siden. Øg sikkerheden om vinteren med de rette vinterdæk, eller kør sikkert året rundt på helårsdæk af høj kvalitet. Til andre sæsoner har vi et af de største udvalg af sommerdæk.

Køb dine dæk med eller uden fælge

Når du køber dæk her på Tirendo.dk, har du altid mulighed for også at inkludere stålfælge eller alufælge til din ordre. Vi kan endda samle dem på lageret, inden vi sender din pakke afsted, så det hele er klar til at blive monteret, når du modtager din ordre med posten. Du kan selvfølgelig også købe KIA dæk og fælge separat, eller nøjes med kun at købe dæk.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok