Find PEUGEOT dæk

PEUGEOT dæk får dig sikkert frem

Har dine nuværende PEUGEOT dæk set bedre dage? I stedet for at tage chancen på nedslidte dæk, anbefaler vi at du skifter i god tid. Bilmagasinet FDM foreslår at du allerede skifter ved 3,0mm, da dæk med et højere niveau af slitage ikke længere er pålidelige når det kommer til akvaplaning og udskridninger. Heldigvis har vi et stort udvalg af dæk til PEUGEOT modeller, lige fra 108 og 206, til 208, 308 og alle andre populære PEUGEOT modeller. Hvad end du shopper midt i vinterperioden, i starten af sommeren eller i slutningen af efteråret, har vi både sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk at vælge mellem.

Smarte og klassiske fælge

På Tirendo.dk sælger vi mere end blot dæk, og du kan derfor nemt kombinere dine nye PEUGEOT dæk med alufælge eller stålfælge. Ønsker du samtidig at slippe for besværet ved at montere dæk på dine fælge, kan vi klare opgaven for dig her på værkstedet, inden vi sender din pakke afsted.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok