Find SEAT dæk

SEAT dæk med spansk temperament

Leder du efter et bestemt SEAT dæk til bilen, og gør det ikke noget at prisen samtidig er lav? I så fald er du landet på den helt rette side, da vores lager bugner med dæk som passer til Leon, Ibiza, Cupra og mange andre SEAT modeller. Vi har alt lige fra vinterdæk og sommerdæk til praktiske helårsdæk, fra Michelin, Bridgestone og alle de andre store mærker. Hvad end du kigger efter 4x4 dæk eller almindelige personbilsdæk, har vi noget til dig her i shoppen.

Gratis levering og monteringspartnere

På Tirendo.dk besluttede for længe siden at inkludere leveringsprisen i de enkelte produkter. Du slipper altså for uønskede overraskelser, når du checker ud med din ordre. Derudover samarbejder vi med mange værksteder rundt omkring i landet, som vi kalder monteringspartnere, som mod betaling kan hjælpe dig med at montere dine nye SEAT dæk, og eventuelt matchende alufælge eller stålfælge, samt tilbehør til bilen.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.

Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
ok