Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Vis alle dæk i den valgte kategori
Page 1 from 2

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Accelera dæk

Overvejer du at skifte dæk på bilen, og gør det ikke noget at de nye dæk har en lav pris?

Accelera dæk hører til i den billige ende af skalaen når det gælder dæk, da fabrikanten blandt andet har formået at holde prisen nede på råvarer, så du har mulighed for at købe solide dæk til en fast, lav pris.

Accelera dæk i mange forskellige variationer

Det prisvenlige Accelera dæk fås ikke blot som sommerdæk, men også i form af både helårsdæk og vinterdæk, der ligesom sommerdækkene også er udstyret med en lav salgspris.

Du kan derfor komme sikkert igennem alle fire sæsoner i Danmark, med specifikke Accelera dæk til de forskellige årstider.

Et af de mere populære vinterdæk fra fabrikanten er X-Grip Snow, hvor der er lagt fokus på vejgrebet på sne og is, samt kørsel i vådt føre når temperaturen er lav. Med X-Grip Snow har du et billigt alternativ til mere prisstærke brands, hvis dit dækbudget er begrænset eller du ikke føler et behov for at købe de bedste vinterdæk på markedet. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at X-Grip Snow er god værdi for pengene.

Af sommerdæk fra Accelera kan man blandt andet nævne Accelera PHI. Dette dæk er velegnet til kraftfulde biler, hvor der er behov for solide dæk der kan håndtere hurtige accelerationer og kørsel ved høj hastighed. PHI får dig sikkert igennem bløde og skarpe sving, og så fås de her på Tirendo.dk til en rigtig god pris, samt gratis levering.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information