/

Achilles dæk

Desværre er der ingen resultater til din søgning. Du bedes venligst ændre dine søgeparametre for at finde produkter.  You can search by car model

Hvis dine nuværende dæk er begyndt at virke lidt nedslidte, er det en god idé at skifte dem ud så hurtigt som muligt, da slidte dæk har det med at fejle når man mest har brug for dem.

Med et par spritnye dæk fra Achilles er du derimod sikret mod udskridninger, dårligt vejgreb og andre ubehagelige situationer, da alle produkter fra Achilles skal gennem hårde og krævende tests, før de overhovedet får lov til at blive solgt på markedet. Disse tests er din garanti for, at du kan føle dig sikker bag rattet, hvad end det regner eller sner.

Achilles i form af vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk

Virksomheden har i de senere år fået tilføjet en masse nye og spændende produkter, og man kan nu om dage vælge og vrage mellem helårsdæk, sommerdæk og vinterdæk, til alt lige fra familiebiler og firhjulstrækkere, til citybiler og toptunede luksusbiler.

Nogle billister foretrækker de mere traditionelle vinter-/sommerdæk, mens andre hælder til helårsdæk. Førstnævnte er generelt bedre i deres respektive sæsoner, men også mere besværlige at have med at gøre i form af udskiftninger og den højere pris, hvis du skifter begge ud på samme tid.

Uanset hvilken dæktype du foretrækker, kan du finde de helt rigtige dæk her på Tirendo.dk.

Fordele ved at købe dine Achille dæk online

Vælger du at købe dine Achilles dæk online hos os, får du ikke blot en fantastisk pris, som traditionelle dæksælgere har svært ved at matche, men også adgang til vores erfarne kundeservice medarbejdere, som sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have til dine nye Achilles dæk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.