Antares

Antares Grip 20

Find dine Grip 20 her!


Antares Grip 20 har et suverænt vejgreb

Som navnet afslører er Antares Grip 20 et dæk med fokus på vejgreb.

Dit vejgreb er altafgørende for sikkerheden, uanset om du er ude og køre på en regnvejrsdag eller en tør sommerdag. Derfor gør producenterne ofte deres bedste for at designe dæk der først og fremmest har styr på vejgrebet, efterfulgt af andre spændende egenskaber såsom miljøvenlighed, slidstyrke, komfort og lignende.

Med Antares Grip 20 får du først og fremmest et bundsolidt vinterdæk, med lameller der fungerer perfekt på is og sne, mens dækkets åbne skuldre holder sjap og vand væk fra den midterste del.

God kvalitet for pengene

Vælger du at købe dine næste vinterdæk her på Tirendo.dk, er du garanteret god kvalitet for pengene. Dette tør vi godt erklære, da vi har nogle rigtig gode aftaler på plads med vores leverandører, der gør at vi kan købe stort ind og dermed opnå mængderabat på Antares Grip 20 og andre vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk.

Derudover har vi også fri levering af alle dæk, også hvis du kun skal bruge et enkelt, og ønsker du ikke selv at udskifte dine dæk til de nye Antares dæk, kan du vælge at få sendt dem til en af vores monteringspartnere, som kan klare opgaven for dig.

Vi har monteringspartnere i hele landet, og uden tvivl også i nærheden af dig.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nye produkter, eksklusive tilbud og kampagner. Tilmeld dig nu nyhedsbrevet fra Tirendo.dk og få

5 € rabat på dit næste dækkøb.

Ordreværdi mindst 150 €. Kan kun benyttes en gang.