Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 12

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Apollo dæk

Skal du til at skifte dine dæk ud med nogle nye, da de er blevet lidt for slidte at se og køre på?

I stedet for at holde dig til de mest kendte mærker, kan du overveje at købe et eller flere Apollo dæk, som ofte er prisvenlige på grund af lave omkostninger og priser på materialer, da koncernen har hjemsted i Indien.

Apollo dæk er kvalitetsdæk

Når man tænker på Indien, er dæk og motorsport langt fra det første man leder tankerne hen på. Dog er der en god grund til at stole på Apollo som leverandør, der i skrivende stund er verdens 17. største dækfabrikant, med planer om at komme i top 10 i løbet af 2016.

Virksomheden er en af de største, hvis ikke den største i verdens anden mest befolkningsrige land, og da det indiske vejsystem for det meste er i ringere stand end dem vi benytter i vesten, er alle Apollo dæk designet til at klare alt lige fra små skrammer og bump, til hårde sammenstød med kantsten og lignende – ikke at der er en opfordring til at prøve sidstnævnte!

Ligesom andre store fabrikanter laver Apollo både sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk, hvor sidstnævnte er testet under iskolde forhold, for at sikre at de er egnet til den europæiske vinter.

Her på Tirendo.dk kan du året rundt købe dine Apollo dæk til en fast lav pris, og så smider vi også gratis levering oven i hatten, så du kun skal bekymre dig om prisen på dit næste dæk.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information