Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Atlas dæk

Er slidbanemønsteret nået til en grænse, hvor det ikke længere er sikkert at køre på dækkene? Slidte dæk er ofte forskellen mellem uheld i trafikken og en ganske almindelig køretur, så sørg for at skifte ud i god tid, så du slipper for ubehagelige overraskelser næste gang du er ude og køre – dette gælder især under dårlige vejrforhold.

Med Atlas dæk har du en prisvenlig allieret uanset hvad årstid du benytter dem i. Virksomheden har nemlig sørget for at dække alle sæsoner ind, og hælder du mere til helårsdæk end traditionelle sommerdæk og vinterdæk, har vi selvfølgelig også disse på lager.

Hvad kan du forvente af dine Atlas dæk?

Det er ingen hemmelighed at Atlas dæk henvender sig til forbrugere som ikke leder efter kvalitet fra øverste hylde, men derimod et prisvenligt dæk, der klarer traditionel kørsel i trafikken uden problemer. Atlas dæk er ikke udviklet til kraftfulde biler, men derimod til ganske almindelige personbiler, og er du ikke en person som tager chancer i regnvejret, er et eller flere Atlas dæk et fornuftigt valg, som nok skal holde dig godt kørende.

Hvis du af en eller anden grund skifter mening og i stedet ønsker at købe nogle andre sommerdæk, helårsdæk eller vinterdæk, kan du benytte søgeformularen her på Tirendo.dk til at finde lige præcis det dæk du mangler, i vores omfattende database.

Vi har alt lige fra små citydæk, til store og kraftfulde sommerdæk til firhjulstrækkere, samt alt mellem himmel og jord når det gælder prisklasser fra alle verdens producenter.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information