Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
  • Desværre er der ingen dæk der matcher din søgning i vores katalog. Ved at tilpasse søgefiltre eller bruge links kan du tilpasse dit valg.

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


Autogrip dæk

Gode priser på Autogrip dæk

Med Autogrip har du en forhandler der leverer solide og billige dæk til både private og erhverv. Fabrikanten har gennem tiden leveret mange forskellige dæk, der hver især dækker forskellige behov hos danske bilister.

Du kan for eksempel investere i den gode sikkerhed, som du finder i de mest kostbare Autogrip dæk, eller fokusere på økonomi- og miljøvenlige dæk med lav rullemodstand, hvor du på den lange bane kan spare penge på brændstof.

Sidst men ikke mindst findes der også Autogrip dæk hvor fokus ligger på komfort og et lavt støjniveau, hvor du dårligt nok eller slet ikke kan mærke den sædvanlige feedback fra vejen, som godt kan være irriterende på længere ture.

Stort udvalg af Autogrip dæk i flere forskellige udgaver

Her på Tirendo.dk kan du altid finde et bredt og varieret udvalg af Autogrip dæk. Til trods for at størstedelen af dem er sommerdæk, har vi også købt ind af både helårsdæk og vinterdæk, så du på den måde er dækket året rundt, hvis nu Autogrip dæk er dit foretrukne mærke.

Hvis du stadig befinder dig på hegnet mellem et køb her på siden eller andetsteds, kan vi lige nævne at vi tilbyder gratis og hurtig levering af alle dæk.

Ønsker du ikke selv at montere de nye Autogrip dæk, kan du vælge at få dem sendt til en af vores monteringsværksteder, som helt sikkert også findes i dit nærområde. Her kan dygtige mekanikere klare opgaven for dig – det eneste du skal gøre er at kigge forbi med bilen på det aftalte tidspunkt.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information