Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 12

Barum dæk

Dette tjekkiske firma blev grundlagt i 1945 ved fusion af tre forskellige gummiproducenter. Navnet stammer fra sammensætningen af de tre gamle selskaber: Bat'a, Rubena og Mitas. Fabrikken er ejet af Continental gruppen og ligger i Otrokovice i Tjekkiet. Virksomheden producerer dæk primært til biler, men i deres sortiment findes også dæk til lastbiler og andre store maskiner. Alsidigheden i sortimentet af producenten tiltrækker mange bilejere, og kvaliteten af dækkene får dem til at skabe stærke relationer til disse tjekkiske dæk.

Barum dæk produceres både som vinterdæk og sommerdæk. Siden mærket er en del af Continental-koncernen, fremstilling foregår ligeledes på fabrikker i Tyskland og Portugal. Dækkene passer perfekt til bilister, som ønsker lav pris, men god kvalitet. I de Nordiske lande det mest populære dæk er Barum Bravuris 2, som med sin silica-komponent giver dækket holdbarhed og lang levetid. Asymmetriske dækmønster sørger for forebyggelsen af dækslip og kørestabilitet. Derfor passer disse dæk til alle, uanset kørestilen.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information