Kunde Support (Mo–Fr: 7–22): +45 (0) 89884201

Egenskaber
Page 1 from 37

(1) Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.


BF Goodrich dæk

Er dine nuværende dæk blevet lidt for slidte at se på? I så fald har vi et stort udvalg af solide og slidstærke dæk på lager.

Vi har sommer-, vinter- og helårsdæk til citybiler, store firhjulstrækkere, og alle biltyper i midten af skalaen. Hvis du er i tvivl om hvilket dæk du skal købe, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ved at købe dine Goodrich dæk online er der penge at spare, da vores udgifter blandt andet ikke går til fysiske butikker på dyre adresser. På den måde kan vi sende vores besparelser videre til dig, så du kan købe lige præcis de Goodrich dæk du står og mangler.

Goodrich g-Grip og andre gode produkter

En af de dæk vi kan tilbyde her på Tirendo.dk er Goodrich g-Grip, som er navnet på et suverænt sommerdæk.

g-Grip er designet med et solidt vejgreb for øje, og er muligvis blandt de bedste Goodrich dæk på dette område. Til trods for det gode vejgreb er prisen dog mere end rimelig, da producenten har formået at udvikle dækket med prisvenlige materialer og metoder, der gør g-Grip tilgængelig for alle bilister.

Leder du i stedet efter et godt vinterdæk, er g-Force Winter måske noget der kunne have interesse. g-Force Winter er designet til at håndtere meget lavere temperaturer end vi har her i Danmark, og så en dækkets bremseevner fænomenale på både is, sne og sjap.

Da vinterperioden er den mest usikre at køre i for mange bilister, er det vigtigt at investere i et par ordentlige vinterdæk, og med g-Force Winter, har du alt hvad du skal bruge for at føle dig sikker bag rattet.


x

Tirendo.dk bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies.

ok mere information