BF Goodrich

BF Goodrich g-Force Winter

Fra929 krpr. Dæk

Find dine g-Force Winter her!


Når kulden begynder at indtage landet, og sommerdæk ikke længere er gode nok, er det tid til at skifte til vinterdæk.

Bf Goodrich G-force Winter - sikkerhed i verdensklasse

De fleste bilister hælder stadig til de traditionelle vinterdæk, i stedet for de mere praktiske helårsdæk, da førnævnte i næsten alle tilfælde er af højere kvalitet - det har endnu ikke været muligt at producere et helårsdæk, som kan matche sæsondæk i helt samme grad.

Et af de mere spændende vinterdæk på markedet er Bf Goodrich G-Force Winter som er et alsidigt vinterdæk, der fungerer upåklageligt herhjemme, samt rundt omkring i det europæiske landskab. Du kan altså trygt montere et eller flere Bf Goodrich G-force Winter dæk på bilen, hvis du har planlagt at køre på skiferie med venner eller familie.

Bf Goodrich G-force Winter - til kørsel på sne og is

Ligesom det er tilfældet med andre Bf Goodrich vinterdæk, er også Bf Goodrich G-force Winter designet til at give dig sikkerhed under opstart på sne eller is, og da du ikke har nogen indflydelse i vinterperioden når det gælder vejrudsigten i de tidlige morgentimer, vil du ofte komme til at skulle starte bilen på usikre underlag, medmindre du har bilen i garage, selvfølgelig.

Dækkets gummiblanding giver et rigtig solidt ”fodtryk” på jorden, forstået på den måde at det er med maksimal overflade, at Bf Goodrich G-force Winter tager fat i underlaget og holder dig godt kørende, uden ubehagelige udskridninger.

På Tirendo.dk kan du købe dæk til nogle af landets laveste priser. Vi tilbyder også fri levering, uanset hvilket mærke du forelsker dig i.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis levering*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.