Bridgestone

Bridgestone Blizzak DM V1

Find dine Blizzak DM V1 her!


Bridgestone Blizzak DM V1 til vinterkørsel

Er du på udkig efter et nyt vinterdæk der kan klare selv de værste danske vejrforhold, uden at gå på kompromis med sikkerheden?

Dækket med den alsidige gummiblanding

Noget der har den største effekt på sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, er forskellen på de materialer der bliver brugt i gummiblandingen. Bridgestone Blizzak DM V1 benytter en alsidig blanding, der giver dig et ekstra lag af sikkerhed på vinterdage; især på vinterdage hvor vejene er dækket af enten sne eller is.

Gummiblandingen resulterer blandt andet i en kort og pålidelig bremselængde, selv på de glatteste overflader, og er der et område som ofte svigter på diverse vinterdæk, er det bremselængden. En kort bremselængde er ofte forskellen mellem et sammenstød og en pludselig opbremsning, der blot giver dig en forskrækkelse.

En levetid som slår de fleste andre vinterdæk

Sidst men ikke mindst har Bridgestone Blizzak DM V1 også en imponerende levetid for et vinterdæk, der langt overgår mange af konkurrenterne. Den lange levetid giver dig adskillige måneder hvor du kan fortsætte på samme dæk, i stedet for at skulle ud og bruge penge på et nyt et af slagsen.

Du køber dette solide vinterdæk her på Tirendo.dk, og vi har også rigtig gode priser på andre Bridgestone dæk, i form af sommerdæk og helårsdæk.

  • Stabil og behagelig
  • Nem og bekvem bestilling med gratis levering
  • Vælg dækstørrelse, og spar i dag!
Gratis fragt*
Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
30 dages returret
Cirka 1.000 monteringspartnere
*Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
**Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu til nyhedsbrevet og få altid de seneste nyheder og bedste tilbud direkte i din e-mailadresse.